![]() |
Re: Oferta Jante OZ
io as vrea sa ne intalnim maine zi mi cum facem lasa mi un nr de tel
al meu e 0723255993 alex salut |
Quote:
|
Salut, Blow
Ma intereseaza 4 bucati de OZ Titan, pentru o Mazda 6, de 16 inch. Din cate vad, Oz Titan este si pe 7 si pe 7.5. Pe site-ul OZ zice ca e ok pentru 7.5 la Mazda 6. Tu ce zici? Sunt pe stoc sau nu? La ce adresa exacta e magazinul? Care este pretul lor in roni? mercic PS: Inca o chestie: vreau ceva gume de vara bune pe ea (buget maxim 500 roni bucata), 205/55/R16. Sincer as vrea sa le iau din acelasi loc in care imi iau si jante, sa n-am surprize surprize. Poti sa ma ajuti? |
Quote:
|
blowwind ... Salutari omule... Si La Multi Ani!!!... ia zi-mi si mie pentru un BMW 5 model 2001 ce imi recomanzi si daca ai ceva cu insertie de culoare neagra... da-mi pe mail themoon@flash.ro ... te rog!
|
Pt OZ AGYL se potrivesc pe OLTCIT ?
|
Si de unde le pot cumpara??
|
se potriveau...dar nu se mai fabrica :) sorry ... a mai vrut cineva !!
|
Quote:
merci! PS: daca o sa cumpar 4 jante si 4 cauciucuri,am parte de vre-un discount..ceva:D??? |
Quote:
da`mi add : morcovior ... dar cred ca deja ma ai in lista !!! |
oz anniversary 35.. pe 17/7 4*100 .. ce pret setul..cu factura
|
Quote:
|
cat ajunge oz superturismo wrc 17, 4x100
|
Quote:
8.870.000 bucata ... tva inclus |
Buna ziua !
A-si dori sa cumpar Jante OZ-Michelangelo 10 pentru VW Passat. De asemenea va rog sa imi recomandati care dimensiuni de la Acest model de jante i se potrivesc masinii mele. Cum sa i-au legatura cu D-voastra ca sa le cumpar ??? numarul meu de telefon e 0744185455. Va rog sa imi da-ti un numar de telefon sa va contactez sau astept sa ma contactati D-voastra. Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2025 4Tuning