![]() |
Re: Intalnirile Membrilor 4tuning Vrancea
deci maine l ce ora? sa stiu k sunt prezent si eu :X
|
E prea devreme la 19:30. Ganditiva ca e aproape de sarbatori si toata lumea e la cumparaturi. Parcarea o sa fie extraplina.
|
tdr unde esti, acum?
|
maine la 20 cred ca e cel mai bine...gasim un loc in parcare:D
|
Stie careva cum e drumul spre focsani ? Poate dam si noi o fuga p la voi .
|
nu poti sti cum e drumul ca acum e bun peste o ora e inzapezit si tot asa... dar cred ca e bun intre ramnic si focani nu vad unde ar fi vre-o problema
|
La Koufland din cate stiu eu inchide pe la 9-10 ... Macar sa fie un punct de intalnire si dupaia vedem unde mergem ... Carreful etc ... viva ... ca doar nu vrei sa stai in ger afara cu tigara si cafeaua in mana , nu ?
|
Quote:
|
Da asa este , nasol tare cu vremea asta .
Dar cred ca se poate merge e drum european pana la urma dar traim in romania :( Pacat de tara noastra ca o distrugem in loc sa o cultivam . Avem cele mai frumoase peisaje si cele mai multe forme de relief , romancele sunt cele mai frumoase ( asta au spus-o foarte multi straini ) . Ar trebui sa ne mandrim ca suntem romani dar avem cateva defecte ce ne-au dus numele tarii noastre peste hotare in rau si aici ma refer la tigani , hoti etc. Este pacat ca o tara ca a noastra importa enorm de multe produse din strainatate si exporta putin . Adica cu formele de relief , campii , munti , dealuri , podisuri , mare puteam face un imens punct turistic dar cum spuneam unde nu e cap e vai si amar de picioare ! |
Quote:
|
Bah Nen...lasa peisajele...Cauta-le pe google earth.
Revenind la subiect la ce ora? |
pe pagina trecuta era la 20...acum nush
|
Si ce nu-ti convine ma XXX si Sergiu :P Daca io-s patriot , iau tara la misto si ii dau foc :D
RAMANE ORA 20.00 PM IN SEARA ASTA 20.12.2009 IN PARCAE LA KOUFLAND ! |
Eu cam 90 % vin....Sa vad daca mai atrag pe cineva. As vrea totusi un nr de tel in orice caz (daca se poate ).Numai bine !!
|
luuume buna mai aterizeaza cineva astazi la ora 20:00 KAUFLAND???:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning