![]() |
Re: Golf R32 a murit, traiasca noul Golf R
1 :).... :P
|
pai mai treci pe la noi sa vedem cum merge acum :)
|
Nu ma tin anvelopele..trebuie schimbate si la vara o sa le schimb..ca acum vine frigul si le pun pe alea de iarna..dar o sa trec..
|
ne fugarim oleak din mers eventual, dar la o viteza care sa nu mai retrogradeze cutia aia a ta :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si mie mie se pare o prostie..Moficiari la masina se fac si se vor face de 10 de ani..In fine..Am zis si eu zvonul care mi l-a spus cineva..scz daca am informat gresit :D
|
Quote:
eu am patit urmatoarea chestie: am fost la EDS in germania si cand am iesit de acolo am fugarit oleak masina. am fost prins de un radar cu o viteza peste limita legala si am primit amenda 130-140 Euro. in timp ce unul mai in varsta imi scria acolo hartia, am stat de vorba cu al doilea politist mai tanar si am incercat sa-i explic ca tocmai modificasem masina, in speranta ca nu voi mai lua amenda. cand i-am spus de chiptuning mi-a spus sa nu deschid subiectul de fata cu celalalt pt ca la ei se pedepseste interventia asupra puterii masinilor cu amenzi destul de mari. |
Interesant. Mi se pare o mare aberatie, nu stiam de nici o tara sa aiba asa o politica asupra modificarii puterii masinilor.
|
Acolo se pedepseste si xenonul after market fara lupa si sitem de spalare a farurilor e.t.c, 90% din porcariile pe care le vezi la noi zilnic acolo se amendeaza. Ce modifici la masina si nu e trecut in talon se amendeaza. Asa e si normal. Adica tu ai facut chiptuning ai marit puterea sa zicem cu 40 de cai dar in talon e tot puterea stock.
Acolo nu te joci cu TUV ul ca la noi. |
Asa e , in Germania softul schimbat vine cu TUV. Iar aceasta modificare se trece in carte, se trece si puterea la care s-a ajuns. Am vazut brief care continea aceste informatii. Valabil si pentru suspensii.
|
deci nu sunt prost degeaba :D
|
Quote:
cum poti sa numesti o asemenea bijuterie kitsch..? in fine hai sa zicem ca este vorba de gusturi la design. In orice caz era de asteptat sa apara golf R, in sfarsit a scos VW pe piata un model care poate concura cu S3, si focus RS (un pic fortat aici). Oricum interiorul de golf R cu cel de pe RS sunt INCOMPARABILE. Pretul nu mi se pare deloc iesit din comun (aprox 36.500.000 E), avand in vedere ca este TVA inclus. Si R32'ul la fel a fost la inceputurile lui |
ca design numi place....e urat vw ar trebui sa fie design clasic(pentru design radical e seat'ul colega de grup)iar motorul v6 de pe golf o sa lipseasca multor impatimiti,cine a zis ca doar golf IV SI V au avut v6? ati uitat de vr6 de pe golf III??v6 pe golf este o legenda....un motiv de lauda pe care putini sil permit dar multi il viseaza...daca te intereseaza efectul de sera nu iti iei golf de 256 de cai......iti iei un smart,sau alta cutie de conserve
PACAT....v6 o sa lipseasca multora |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning