![]() |
Re: Freehand Design Usergroup
k.. atunci incep cu o supra... poate un skyline ... un hot rod maybe si un trabant :P ... la caterink :))
|
Salut, dupa o peroiada marishoara de timp in care am lasat deoparte desenele vreau sa intru si eu la freehand. Ce anume trebuie sa fac?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Acum am citit despre intentia voastra si daca nu aveti nimic impotriva, as vrea sa intru si eu.
Sunt mai slabut cu desenele, nu prea le am cu aceste chestii care este dar... asta sunt... altu' mama nu mai face. Daca nu va este greu, aruncati-va ochii la OLECO2007 (dar sa va luati ochii inapoi - sunt colectionar de machete... nu de ochi) :)) Va multumesc si astept raspunsul dvs |
2 Attachment(s)
Cu asa ceva se poate intra?:lol:
PS:la concept daca vreti mai pot lucra:rolleyes2 PPS:scz de calitate |
1 Attachment(s)
Ursul in forma finala. Recunosc, are niste minusuri, adica interiorul, care arata mai bine inainte de a fi colorat si jentile am uitat sa le fac 3d. My bad:oops:
Ceva pareri? Edit: masina e facuta din minte, fara model in fata asa ca are unele disproportionalitati... |
2 Attachment(s)
am si eu loc in grup?:) astept de mult timp asta:)
|
1 Attachment(s)
No, ma intorc... iar!
Philipson Slatina, propun uzul motorului Audi 2.0L Turbo-compresat de 273cp sau motorul Mahle 3 cilindrii 1.2L biturbo 200cp 8) Asa cum ar spune nemtii, ''Basis Fiat 500''... Masina dupa ce am desenato in mare a fost finisata noptea la lumina telefonului pentru ca sa taiat curentul :lol: Can I join group? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intru si eo cu lucrarea asta ??? :twisted:___((!))_INCEPATOR_((!))___:twisted:
|
1 Attachment(s)
No, ultima incercare de a intra un Freehand Design...
Desi nu imi place cum am facut umbrele si grila fata, va prezint noul coupe Philipson, pe sasiu de Maserati 3200GT, motor 5.5L V8 Compresat 650bhp de proveninta AMG sau 6.3L V12 Biturbo 730bhp Brabus... |
LKS spune mi si mie ce trebuie sa mai corectez la desenul meu .........am sa mai postez kteva kt de curand !!!
|
2 Attachment(s)
daca nu deranjez , as putea si eu sa dau join ?
- lancia delta: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning