Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

plm_tuning 01-07-10 02:46

re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta

6 Attachment(s)
Am făcut zilele astea dintr-o jumătate de spoiler spart un spoiler de faţă pentru BMW X5, după gusturile şi plăcerea mea :)

Nu ştiu cât de bine se vede în poze, dar live bara asta arată demenţial, si proprietarul e mai mult decât încântat :)

SpeedF 04-07-10 20:28

Salut! Vreau sa aduc modificari la o bara fata de golf 4, si anume sa scot bandoul si sa umlu santul respectiv sa-l scot la nivel. Pot da mai multe detalii si poze. Aveti idei, ma puteti ajuta?

plm_tuning 06-07-10 01:42

7 Attachment(s)
Azi dimineaţă ne-am întors de la Satu Mare, de la Drag Racing.
Evenimentul a fost unul foarte mare şi foarte complex, organizat în cel mai bun stil, pe Aeroportul International, iar pentru noi, băcăuanii de acolo, a fost extrem de reuşit. În cifre, evenimentul a însemnat cam aşa:
-2 - zile de eveniment foarte tare
-28+20 - numărul mediu de ore nedormite de noi toţi ca să fim acolo şi înapoi
-5 - numărul de maşini expuse din standul PLMtuning.ro
~10 - numărul de echipe/firme înscrise la concursul de tuning
~30 - numărul de maşini înscrise independent
-15.000 de cai putere/o maşină! - jetcarul cu motor de F16 al celor de la jetdragster Germania
-30-90 - de minute necesare nouă să ne facem praf de la oboseală/alcool/fumuri şi alte accesorii de când am ajuns acolo
-2-3 - ore dormite după ce s-a "produs" paragraful de mai sus, prin maşini, cu capul pe bord/scaune/portiere, pe sub maşini, pe lângă maşini, mă rog, fiecare pe unde l-a luat flama
-3 -numărul de ţări care au adus maşini la cursele de drag pe 402 metri (Slovacia, Ungaria şi România)
-11+2+1 - numărul de oameni din gaşca de la PLM, (Bc, Buc, Bh)
-1200 - de km făcuţi dus-întors de noi în zilele astea
-2 - numărul de jante lovite/sparte de noi la drumul ăsta
-3 - numărul de spoilere sparte/zgâriate/crăpate...
-30 - înjurături/minut la adresa celor care folosesc taxele, impozitele şi banii din rovignete şi taxe pe carburant, ca să ne ofere sute de km de drumuri pline de gropi, denivelări, fără semnalizări şi fără asfalt...
~25 de km până la clubul cu piscine termale la care a fost petrecerea oficială sâmbătă noaptea
-20 - numărul de ore petrecute pe drum până acolo şi înapoi
-2 - numărul de cupe luate de noi

Filmul oficial (pe care apropo, merită să-l umrăriţi până la sfârşit, e fain făcut) https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY şi ceva poze mai jos

Victor_Is 06-07-10 02:01

foarte tare, felicitari si la mai multe si mai mare premii

p.s. in oferta cu "la mai multe" nu se includ si orele nedormite

NXdev 06-07-10 10:00

felicitari PLM :D

m2robert 06-07-10 20:25

felicitari, in PLM :))

RoByNeT 06-07-10 20:36

Felicitari pentru vaze baietii :lol: si poate ne vedem si noi in bucuresti la un gratarel pe 17-18 :lol:

macoveiciuc gabriel 06-07-10 21:28

bravo voua
poate veniti si la suceava weekendu asta sa va vad si eu masinile drumul e mai bun si e mai scurt ca cel de la satu-mare:lol:.nu stiu daca o sa fie si expo :rolleyes2dar va fi a 4 etapa de drift:twisted:

plm_tuning 07-07-10 01:06

Mulţumiri de urări, sa fie şi la mai mare :)
Ajungem la Suceava w-e ăsta, dar doar duminică pentru că nu e timp să refacem maşinile la cât s-au distrus... Oricum, duminică suntem acolo :)

sageata 07-07-10 09:21

la multi ani PLM! azi ai implinit 100 de posturi.:lol::lol::lol:

plm_tuning 09-07-10 11:31

5 Attachment(s)
Da, da, multumesc Săgeată, cică au fost 100 de postări :lol:
Dacă tot am postat la 101, să punem şi ceva mai nou, un set de pleoape şi un spoiler faţă de Seat Cordoba cu grila integrată în el şi modificată (urmează pragurile şi spoilerul spate)

tracky 16-07-10 11:41

Va ocupati cumva si cu trasee de evacuare ? mi s-a dus ceramica la catalizator si daca tot il schimb , macar sa fac traseul din inox .

plm_tuning 17-07-10 00:57

Quote:

Originally Posted by tracky (Post 3522347)
Va ocupati cumva si cu trasee de evacuare ? mi s-a dus ceramica la catalizator si daca tot il schimb , macar sa fac traseul din inox .

Da, şi chiar le facem foarte bine. Detaliile le discutăm atunci când te hotărăşti, prin p.m., fără probleme.

rosu adrian 17-07-10 08:33

Am o rugaminte mare la tine cand prinzi un Audi A6 4F (model 2006) sa imi faci si mie un set de Pleoape de far si un eleron din ala din 3 piese ca imi vine foarte greu sa fac un drum pana la voi ca sa fac asta, iar de luat le iau sigur daca pica bine pe masina, nici nu se pune problema, daca e nevoie dau si ceva in avans.

plm_tuning 17-07-10 10:24

Sigur, nu se pune problema, primul care intră, ai setul :)

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning