![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
Civic & Krystal :)
|
4 Attachment(s)
poate o sa fac si eu niste poze mai ca lumea
pana atunci:rolleyes2 un dragster veritabil PS sper ca sunteti familiarizati cu istoria masinii :lol: |
Frumaose masinile baieti,da tot a mea e mai frumoasa...:paper::twisted:
|
mmm. urmaresc topicul asta de la inceput cred . . . cei cu dumele astea racing team ? iti place sa te dai mare ? din cate am observat asta nu este topic de pupincuristi (scuzati expresia) si nici de autoevaluatori . . .
Daca nu sti cu ce sa mananca diferitele stiluri auto mai da niste sarciuri. nu este asa greu. chiar si aici pe site este un articol despre chestia asta PS: bine zis skyzzo. si eu speram acelasi lucru. app frumoasa masina. |
Quote:
|
Quote:
multumesc ! cat despre baiatu cu nume lung glumea si el ;) |
Acum fiecare cu pareriile lui, dar, vreau sa mai spun ceva:
-nu mai bateti campii cu 'dume' cum zicea backspace -lasati-va de trucuri amicale. aici se voteaza calitatea lucrarii nu pe tovarasu' ala ca mi-o dat o guma . . . -si . . . cine mai are de postat masina sa o posteze pana maine la amiaza Glumim, ne distram, dar nu parasim incinta . . . PS: cine intelege bine, cine nu, . . . sa se mai chinuie |
De acord cu voi baieti, asteptam noi concurenti in concurs.
P.S:Baiatu' cu nume scurt :paper:... |
Deja incepi sa fi enervant . . .
Ca sa nu se mai ajunga iar la aceasta problema am stabilit alte reguli, care sper sa fie respectate incepand de azi: -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema Sper ca ati inteles de ce este nevoie de aceste reguli. Distractie placuta in continuare. |
scuze ca nu stau sa citesc topicul...skizzo in ce joc ai facut masina?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
in sfarsit leam gasit :rolleyes2
nici nam intarziat :lol: pentru cine zicea ca am tras chiulu:lol: |
4 Attachment(s)
Am încercat şi eu ceva...:-)
|
Quote:
imi plac tare jentile din pacate sa facut deja poll pentru viitor e IMPORTANT sa anuntati participarea pentru a putea sa va asteptam |
Va anunt ca as dori sa particip la urmatoarea provocare (nici nu stiu care e :lol ) asa ca SkiZZo te rog frumos sa ma anunti pe messenger.. Multumesc.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning