![]() |
Re: of of
Quote:
|
Re: viteze maxime cu cielo
stai linistit ca am usile inchise dar am avut probleme cu usa si alarma de pe masina
|
am si eu o intrebare pompa de frana de cat e pe un exe. stiu ca sunt off topic dar intreb si eu imi incerc norokul
|
1 Attachment(s)
fratilor a inebunit lupu de tot.
iata ceva ce eu nu comentez va astept pe voi va zic decat atat este facuta azi pe sos dintre urziceni si buzau. v-am spus ca suntem 2 nebuni care le ardem rau de tot asta est cel de-al 2 lea cielo identic cu al meu din toate punctele de vedere. HAI VA ASTEPT? |
am uita sa mai spun ceva s-a blocat acolo in opritor
|
Ai 5000rpm! Cat crezi ca aveai??
|
nu stiu zi tu eu vad acolo 5000 si un pic 100, 200?
|
cat de abrupta era panta??:lol: :lol: :lol: :lol: asa are si un prieten o poza cu vitezometru de nubira care arata 250.:lol: :lol: :lol: :lol: si turometru 0000 :lol:
|
cat putea sa aiba...vreo 150-160 pe acolo
poate 170 da la viteza aia trebuia sa se apropie de 6000 rpm asa fac si eu la dacie...sa merg cu 100 in bord si real sa am 50, si uite cum merge dacia cu 170 :P |
ps: da vad ca si tu mergi cu maisina ca mine pe vapori
azi am ramas fara gaz deloc, am pus 2 litrii am dus-o pana-n pompa am pus 16 litrii si abea mi-o trecut de rosu umpic, de cat dumnezo ii rezervoru? daca la prima linie...am spert inseamna ca am vreo 20 de litrii? 25? |
bine msiu - hai ca se poate :D, anumite comentarii ale unora sunt absurde si deplasate
zona rosie e rezerva de 10 litrii (daca se aprinde becul inseamna ca ai sub 5) |
mama da numai motive gasiti mi-e sa imi inchid usile lu MSIU ca era in panta ce dreak ma NO COMENT ! numai experti prin zona
|
daca cand se aprinde becu am 5 litrii atunci de ce masa abea mi-o ajuns acu in alb si-am bagat vreo 16 litrii?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2025 4Tuning