![]() |
Re: Agressive Racing Team
1 Attachment(s)
Hhehehee :lol: nu avem noi masini pentru asa ceva... Istvan ar putea daca-si face Alpina...
O poza cu masinuta mea, restul pozelor de la KOE :lol: curand... |
super-super-super,multumesc baietilor din echipa AGRESSIVE RACING TEAM,celor ce ati facut eforturi(78-yst,88-jol,tut,etc),pt a putea fii prezent la marele eveniment,felicitari tuturor organizatorilor si sponsorilor si mai ales participantilor,ati facut un eveniment de vis,multumim ca existi 4TUNING
|
LA MULTIA AMII CU FERICIRE SI BAFTA .
CEEA CE IMI DORESC MIE ITI DORESC SI TIE {GMA} |
salutare baieti si va multumesc ca ati fost prezenti . sper ca v-au captat auzul mtoarele si urletul cauciucurilor:)) eu unu am fost fara cuvinte. Frumoase amintiri...
|
O amintire placuta la primul eveniment pentru clubul Agressive Racing Team si doar inceputul ... cei care au fost la CLuj nu cred ca nu au vazut un Grup cu Tricouri Agressive Racing Team pentru ca toata lumea nea privit a fost un show frumos.
Toate cele bune si La multi Ani Morti inca 1 data :-) |
ce fac baeti mei vad ca vati distrat pe la cluj pacat ca io am putut fi prezent d a ne vedem de sarbatori la o petrecere d e petrecera ca asa o s a fie sau .......... nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare agressivilor ma bucur ca am fost prezenti la cluj uni au facut niste sacrifici dar am ajuns in numar mare la eveniment//a fost super tare.Sper sa mai participam si l-a alte evenimente/va salut.
|
astept cu nerabdare sa pot stringe bugetu necesar sa imi pot reconditiona masina sa vazut ce poate o alpinuta pe pista de drift ursuletu ii un nume in competitile auto, asta o stiu cunoscatori ce in seamna alpina so vazut la Cluj foarte bine ce poate un BMW//
|
Buna fratilor! Am rezultate la car audio! Locul 6 (din pacate) la grupa in care am participat!
Data viitoare prezent printre primi 3 GARANTAT! |
Quote:
|
Quote:
PS: imi cer scuze ca nu am putut veni ieri la intalnire ca am fost la munca Agressive Racing Team |
Quote:
ca ai nostri au cam rascupele la car audio bafta pr viitor si la mai mare |
Mai baieti va suparati daca vin si eu la o intalnire de a voastra? Caci vreau sa mai pun si eu una alta pe golfulet, si voi sunteti mai in tema cu locurile de unde pot procura...si cu service-urile din Zalau...Si ne mai cunoastem daca tot avem o pasiune comuna.
De exemplu vineri, de la 9 am inteles? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning