![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
Quote:
volumul de munca pentru concurs e mare. multumesc celor care apreciaza acest lucru si nu scot ochii. |
Quote:
o sa va rog sa cititi atent regulile din dreptul pozelor postate pentru modificare. multumesc. |
Quote:
|
Quote:
scanezi la o rezolutie impresionanta ce-ai desenat tu de mana, asa ca nu te mai impacienta aiurea... |
pus pozele si la freehand. inca o data, cititi bine regulile aferente. multumesc.
|
pus pozele si la advanced tuning.
LET ZA CHEALENGI BIGHIIIN !!! :twisted: :twisted: intr-un post ulterior, vom face ultimile precizari. fiti pe faza. |
Quote:
nu am scos ochii nimanui..... daca te uiti in urma...cand a inceput toata chestia cu concursul si cei mai multi 'tipau' la tine in primul rand k de ce te bagi tu,k ce treaba ai tu,k cine te-a pus si chestii de genu....eu am fost poate primul care ti-a laut apararea...asa k as fi ultimul care as scoate ochii.... ps:nu cred k am nici un post in care sa intreb macar cand se da drumul la concurs....cant majoritatea asta faceau...(ma refer dupa ce s-a spus 1 data rabdare...) |
Hai ma, terminati-o cu copilariile si treceti la munca.
Bafta tuturor! |
in sfarsit poze! nu prea am inteles faza cu screenshotu', daca se poate sa mai explicati o data :D
tre' sa fac screenshot in photoshop sau cum ? |
Explicatie data altcuiva pe messenger
Quote:
|
mersi mult,
BAFTA TUTUROR ! |
Quote:
inca o data, faza cu 1600x1200 e pentru printare. o explicatie logica: un print de calitate a unui A3 e de obicei la 300 DPI, CMYK, 4961x3508 pixeli !!! deci, departe pana si de 1600x1200... asa ca e o explicatie justificata faza cu 1600x1200. repet, toate plansele participante vor fi expuse la eveniment, pe 1-2 aprilie. e pacat sa printezi asa de multe planse si sa nu le ai la o rezolutie buna ;) |
ultimile precizari:
1. toate pozele sunt postate. 2. cititi cu atentie regulile aferente pozelor si lucrarilor finale. 3. mai primim inscrieri ale intarziatilor pana pe 13 martie inclusiv. 4. trimiteti toate datele celor care le centralizaza, toti cei care sunteti inscrisi. imediat voi posta si statisticile initiale. spor tuturor ! ;) |
Intruder1k2 | beginner tuning
|
11 martie 2006 statistici: 86 concurenti inscrisi la 4 sectiuni. 18 concurenti FREEHAND TUNING 45 concurenti BEGINNER TUNING 22 concurenti ADVANCED TUNING 11 concurenti HIGH-END TUNING |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning