![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Exact asa cum iti spuneam si azi....motociclisti care au cazut sau....vor cadea..la fel si la drift...masina lovita sau care v-a fi lovita........
Bine ca esti ok si tu si...masina...se mai intampla...bine ca nu ai comis-o ca mine cu Skoda....vreau sa spun ca 1 saptamana...nu am sarit de 50km/h...si inca mai am momente cand ..i-mi revin "flasuri" in minte... Te astept pe aici sa mai stam de vorba..... UGA |
mda.
am rezolvat cu evacuarea, pierderile de gaze dintre turbo si galerie nu mai exista...am reparat downpipe-ul care s-a rupt la accident...am pus racord flexibil si e alta treaba cu galeria in rest, tipic romanesc, geamul nu a venit ca vezi draga dom'le am incurcat, am uitat, am omis, etc, asa ca din buna intentie a lui axela o sa ma bucur de geamul lui de pe masina de rezerva, prilej cu care vreau sa ii multumesc anticipat. maine o vopsesc, poate pana la sfarsitul saptamanii ii pun si geamul cumva. cam asta e. |
hehehe...tot la axela ajungem intr-un final :).....azi era sa imi fac si eu o bucurie pe zapada asta...
|
boss, cand mai ajungi prin bacau, cauta`ma, 0729931460, poate ii facem niste poze frumoase, ca merita :)
|
Am īnteles că nu mai ajunge la Bacău pānă īn primăvară decāt foarte rar, dacă se potoleşte vremea şi e perfect uscat...
|
mai voi ce vorbiti acolo? masina e in bacau...dar nu are geam inca...si mai greu cu plecatu' de aici, decat cu venitu'
|
garaj peugeot? poti pune o vorba sa facem niste poze acolo in garaj?
|
1 Attachment(s)
Gataaaaaa...hai axela cu geamu'!!!...
|
Quote:
|
Ce frumoasă e aşa vopsităăăă :D
Eu mai sus glumeam pe tema venitului la Bacău, ca ai fost īntrebat dacă mai ajungi vreodată... :lol: Just joking şef, nu te supăra :p |
Ai primit parbrizul ? Sau inca tot in asteptarea lui esti.
|
m-am dus eu dupa el.masina e gata. geamul se lipeste acum.
suntem back in bussiness, vopsiti, gemuiti, foliati, reparati. avem echipa. avem valoare. avem 76mm de evacuare. fara nici o scapare. baga-acum presiune mare. turbo este cel mai tare. |
mare mare mirare cand Dragos se da dea' latu prin parcare!!!
|
Cu S14-le din dotare...scotand flacari p-evacuare....Speriindu-le pe domnisoare...Udandu-le intre picioare :)) Da da,RLU Drift Team face scandal fratioare :)) Vrem sa va vedem la eventuri internationale facand run-uri fenomenale!!! La anu si la mai maaareee
|
da-va-n palaria mea de poeti...:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning