![]() |
re: Cum a fost la King Of Europe:
Quote:
|
Quote:
|
E baiatul care era cu noi la "Got Skillz?", eram 4 atunci, o fată, Săgeată, el şi subsemnatul :)
|
Quote:
Eu pe tine te-am vazut cel mai mult atunci ...cand faceam semne disperate de la finish ...pe sageata cae era mai sus ca majoritatea si in rest... pauza:) multa lume ...capu in zece directii ... accidente , chestii:D Scuze da nu mai tin minte! |
Pentru cei care baga masina la expo...oferta la hostese https://forum.4tuning.ro/608-campiona...a-hostess.html :) si is ieftine baieti ;)
|
Schimbare de planuri la mine ! Plec de Vineri dimineatza! Tre sa ajung la Cluj mai repede cu niste jante si anvelope :) si voi pleca Vineri dimineatza devreme!
Daca e cineva care vrea sa mearga cu mn in masina sau nu ... sa imi dea un semn@ |
1. Herodot - Seat Leon (vladutz, rares, morpheusmaster)....masina plina
2. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan]) 3. Jipianu - BMW E36 318 (geo, lyl, ...)... masina plina 4. Bulfy - BMW E46 318i - Vrancea 5. Tryfy - Dacia /Matiz 6. Auto Alyn - Mercedes Sprinter 7. Sageata - VW GOlf III - Bacau 8. Audio Class - VW Golf IV 9. askhy - Logan (masina plina) 10. Thunder Ra - Renault Megane 11. DarkDevil666 - Audi TT 12. Teo & Diesel - Opel Vectra 13. .......?? stiu ca mai erati... Va rog completati lista ca am sa o printez si o sa strigam de pe ea prezenta ca la scoala. Cel mai bine asa...ca sa ne adunam si organizam mai bine, nu?? |
Quote:
|
Eu unul plec de maine, imediat dupa servici (cam 15.30) asa ca va caut pe acolo. Mi-am luat cazare si pentru vineri seara.
|
Quote:
|
Eu merg la o fiță de hotel din centrul vechi, ceva pe langa Opera Romānă. E compromisul pe care-l fac cu nevasta... eu īmi văd de mașini și ea merge la spa si cumpărături... :) Altfel nu aveam cum sa vin. Oricum, ies mai bine decāt să rămān īn Piatra, pentru că aș fi avut două nunți īn week-end.
|
Dati un telefon! 0748.904.002
|
Eu si inca 2 masini dIN VN vom fi prezenti la Piatraneamt de unde se pleca...
Cei din iasi chiar nu se anunta nimeni? |
sal, din SV eu merg de azi, (Vineri) dar la Polus ajung maine dimineata la 09:00.
Am vorbit cu Mishu - Sierra rosie si ar vrea si el sa mearga daca mai gaseste 1-2 doritori sa mearga cu masina lui ca sa imparta costurile. Daca e cineva din SV sau imprejurimi care vrea sa measrga si nu are masina, poate sa se cupleze cu Mihsu. - 0745/395510 Dati-i azi un tel se stabiliti. Bafta |
Am doua locuri libere
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning