Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : CALIBRA CATANO (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/13809-opel-tuning-calibra-catano.html)

giubau_v8 02-06-06 11:23

Re: CALIBRA CATANO

e foarteee, 'excentric' interioru ala :)

DaNuTzU' 02-06-06 13:25

nu imi place delok interioru!! in rest e frumoasa;)

adrian gavrila 02-06-06 14:56

5 Attachment(s)
aici daca clientului ii place ca in jungla asa se face ... aici pielea o cam trecut de moda.Cu vopseaua se intimpla la fel , nu mai vor sa luceasca lacul, il vor mat (fara luciu).Totul ie sa lucrezi pe gustul clientului...nu? salutari la toti

St3FaN 02-06-06 15:55

bestiale masini adrian ies din mana ta ! bafta in continuare si normal faci dupa cum vrea clientu ;) keep up the good work

giubau_v8 02-06-06 16:08

adrian..daca as vrea si eu sa lucrez cu tine s-ar putea? tare as vrea sa vad un om fericit dupa ce am muncit la masina facuta pt el

MC Mate 02-06-06 19:42

1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare, bordul il imbraci tot in piele sau se vopseste cu o culoare speciala care sa arate ca cea a pielii?

adrian gavrila 02-06-06 20:50

3 Attachment(s)
giubau_v8 , ca sa lucri aici cu mine cred ca ar fi dificil pt. ca in primul rind sunt multe inpecti si fara acte...si in al doilea rind sunt multi care vor sa lucre in tuning dar nava ie mica , are doar 320m patrati cu biroul si magazinul inclus. asa ca imi pare rau dar nu se stie ce aduce viitorul...salut

MC mate , unele borduri se imbraca in piele si altele se vopsesc cu o vopsea care ii mai elastica un pic , dar procesul sa nu-ti daie probleme in viitor ie un pic mai lung.

St3FaN , ma bucur ca iti plan masinile.

Astept sa ma surprindeti si voi cu ceva masini de pe acolo, ca eu nu am mai fost in romania din 2002...

salutari la toti si exceptii

MC Mate 03-06-06 10:57

Asta cu surprinsul e mai greu ... pentru ca nu sunt situatile materiale de acolo si nici atelierele care sa faca custom adevarat...

adrian gavrila 05-06-06 15:13

5 Attachment(s)
seat leon 1.9 Tdi 110 cv. Ultima creatie

Detman 06-06-06 15:08

in Spania am inteles ca sunt Seaturile modificate ... ca si aici Daciile NIKE :))

WhiteRaven 07-06-06 00:06

Super masinile... Cred ca o sa dau o tura prin spania cand imi iau iar calibra sa mi-o aranjez :D
giubau_v8 cine n-ar vrea ? :lol:
Detman. nici nu indraznii sa compari seatul cu dacia. mai ales modificate. :)

Gimi 07-06-06 15:34

Adrian cand primeshti vrun logan sa modifici sa pui neaparat poze cu el :lol: chiar ash vrea sa vad ce iese din mainile tale dintr'un logan. Si inca ceva cum de tzi'a venit ideea sa itzi faci propriu atelier de tuning in Spania?

adrian gavrila 12-06-06 14:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gimi
Adrian cand primeshti vrun logan sa modifici sa pui neaparat poze cu el :lol: chiar ash vrea sa vad ce iese din mainile tale dintr'un logan. Si inca ceva cum de tzi'a venit ideea sa itzi faci propriu atelier de tuning in Spania?

am sa tin cont de logan,dar nu stiu daca cineva vrea sa-l modifice. Daca vine vreunu am sa tin cont...

cum mi-a venit idea? simplu: am vazut ca cine avea atelier tuning , avea niste preturi de neapropiat,asa ca am decis sa le fac concurenta in pret si calitate. De moment merge foarte bine si adevarul ie ca nu le prea convine. si inca ceva , vroiam sa fiu primul roman ( strain ) care incepe cu un atelier tuning in Spaņa.

salutari la toti

B-69-TAU 13-06-06 01:38

adi ce pot sa-ti zic decat felicitari! esti poate primul roman care le arata ca si romanii pot face ceva mai frumos decat fraieri aia! inca odata felicitari si imi plac mult lucrarile tale!
bafta pe viitor si de ce nu mai vii in tara? nu iti este dor de tara ta? ai 4 ani de cand nu ai venit aici, nu?
stima si respect!

mihai88 14-06-06 19:00

frumos si bmw-u ala rosu de mai sus

All times are GMT +2. The time now is 07:25.

- Copyright 2026 4Tuning