![]() |
Re: TUNING SHOW 12-13 SEPTEMBRIE IN PITESTI
10 Attachment(s)
alte poze de la standul IMS @ TuningShow
|
18 Attachment(s)
cateva poze cu masinile care au mai fost prezente la Tuning Show 2009
(suntem fair-play :-P;) ) |
Poze de la festivitatea de premiere cand ati luat cupa nu aveti???
|
Mai aveti foto cu Batmobilu (focusu negru mat... :) ) ?!? Ms...
|
@ bmwowners : stiu ca a facut cineva poza la premiere, dar nu stiu cine. pe aceasta cale fac apel sa se posteze pozele cu decernarea trofeelor! merci!
@ teddyb : eu am avut-o doar pe asta. Bafta all!:twisted: |
7 Attachment(s)
poze de la eveniment , implicand standul si masina mea :D
P.S. La clasa 1 X 12 la SPL Unde am avut cea mai mare medie nu am primit nimic Nici diploma nici Nimic , nu-i nimic . Pacat , oricum eu ma multumesc fiindca am aflat ce poate sistemul si ca trebuie un upgrade , dar nu pot sa sufar necorectitudinea . Dar ce sa ii faci , asta e lumea. Pacat ca vor mai fi evenimente si uite asa se strica lumea. In fine , in rest tot respectul pentru omul care m-a impresionat cel mai mult prin felul lui de a fi ( baiatul cu solenza KWU ) a facut un gest la care nu ma asteptam , super om , super gest . Cand a zis lumea ca e prea puternic , a spus ca nu mai participa , daca era altul cu siguranta facea gura mare.:peace::peace::peace: Am sa beau o bere in cinstea lui , mai rar asa oameni CORECTI :caffine: Din aceasta cauza nu ma oftic si nu imi pare rau ca am participat la SPL , acum chiar nu ma interesa vreo diploma sau cupa sau mai stiu io ce. Premiul meu a fost prezenta in concurs si media cea mai mare din clasa 1x12" mini 1000.:joy::joy: Va doresc bafta tuturor si la mai mare |
Quote:
Ce pot sa spun mai mult decat ... MULTUMESC! Am vrut ca totul sa fie corect fata de cei care au participat pentru prima oara la un astfel de concurs. Se pare ca esti unul din acei oameni care au avut de invatat de pe urma acestor masuratori. Se pare ca nu te-ai inscris sa castigi o diploma sau o cupa, ci sa mai acumulezi experienta si sa stii cam de ce este in stare sistemul tau. Sper sa ne intalnim ocazional prin Bucuresti sau Ploiesti sa bem berea aia impreuna. |
cu cea mai mare placere !!! vorbim:drunk::drunk:
|
50 Attachment(s)
Si ceva profi de la mine...
Ca sa nu fiu bulangiu... Multumiri The Others si Inferno Motor Sport pentru show'ul din cele doua zile... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
salutari la totii membri I.M.S.aceste poze sunt de la decernarea premiilor,pe acestea le am eu ....scz de intarziere....
|
sexy chic
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning