![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMI - New car
niciodata iub, da facem offtopic si ma arde Gabi.
motocicleta mai merge? ma duc sa dorm, socializam maine =) |
vreau sa va intreb si io ceva,poate stiti sa imi spuneti ce si cum,in primavara am dat in radar cu 105 in localitate si fiind a 2ua abatere in 6 luni mi`a fost suspendat permisu 4 luni,dupa ce am stat 1 luna jumate fara permis m`am gandit ca ar fi mai bine sa ii dau in judecata ca sa am pe timpu verii permisu inapoi,mi`am luat permisu inapoi iar pe data de 10 decembrie dupa ce am pierdut procesul am lasat permisu inapoi la politie unde mi`au spus sa revin in cateva zile pentru a fi calculata perioada care o am de stat,ideea e ca l`am intrebat pe politistu ala de la ghiseu de acolo si mi`a spus ca 1 luna jumate care am stato in primavara fara permis nu se pune si ca trebuie sa stau toata perioada de 4 luni de zile incepand dp 10 decembrie...cum naiba vine asta?pana la urma stau 5 luni jumate fara permis...am intrebat o avocata si a zis ca e imposibil sa nu se puna si luna aceea jumatate si ca ramane sa stau restul perioadei pana la 4 luni..stiti cumva sau aveti idee daca se calculeaza si luna aia?
|
Pai, ma, consatene, din cate stiu eu, contestatia (judecata) se face in maxim 15 zile, cat ai dovada inlocuitoare a permisului de conducere. Tu cum dracu' ai facut-o dupa 1 luna si jumatate ? E ca si cand, initial, ti-ai recunoscut fapta (ca doar ai stat o perioada fara permis), iar apoi te-ai sucit, si nu ai mai recunoscut-o.
Fiind un devorator de stiri TV, am auzit de multe ori ca X, fiind arestat preventiv timp de 7 luni, sa zicem, a primit pedeapsa 8 luni, din care a mai ramas o luna de stat in arest, datorita celor 7 luni petrecute in preventiv, deci, si in cazul tau, ar fi cam la fel. Oricum, cel mai bun raspuns ti-l poate da cineva care cunoaste legile, gen avocata cu care te-ai sfatuit. |
Quote:
|
...nu stie nimeni?sau macar vreo parere...
|
Se aplica pedeapsa initiala, adica cea de 4 luni. Am fost intr-o situatie asemanatoare acum cativa ani, cu cercetari etc iar cand s-a luat decizia finala a trebuit sa ispasesc pedeapsa cu toate ca am stat fara permis o perioada buna de timp in timpu "anchetei"
|
Quote:
|
Poate la tine nu se aplica atunci, cu toate ca na, politia romana ... La mine a fost altfel situatia deci nu e neaparat nevoie sa fie la fel. Sa nu calculeze ca oricum nu puteai sa iesi din casa din cauza bolii ...
|
Quote:
|
|
Cum a ramas cu permisu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa ca exista si o parte buna in toata treaba asta .... oricum nu e vreme de bmw la ce e acum in craiova ... si o tine zapada intr`una pentru inca o luna :( .... revii la primavara in forta :D
|
Lasă vere, capu' sus, că şi eu am rămas fără el o lună ! :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning