![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Quote:
|
pai dak e sa se mearga la munte sambata seara(e o idee buna)...ce facem duminica? k e concertu bug :D deci tre sa venim si inapoi devreme....si apropo multi membri ai forumului o sa fie sub 18 ani (cred) ...sau fara masini...... c ziceti de o tereasa .... o bere/suc :D un pahar de vorba :D etc. Acum depinde fiecare c vrea sa faca
|
deci....sambata noaptea...cine se inscrie la un party la munte??? si cu o ocazie ne conduceti si pe noi catre casa (pana la munte)...pe cei din transilvania :)
|
legat de concertul cu mafia...sincer...prefer un party la munte cu membrii 4tuning...sincer ;)
|
aleks: Gratzian a spus ca vor fi oameni care vor astepta grupurile care vin din alte orase. Un telefon sa-ti confirme ar fi perfect, pentru ca nu prea mai are timp sa intre pe forum sa citeasca ce se mai scrie.
sandrei: ar fi super misto, dar gandeste-te ca multi nu ar putea sa vina. |
ideea cu mersu la munte e prea misto...da poate mare parte merg si ce facem inchiriem un tren?ca uni nu au peste 18ani sau nu au masini
|
Quote:
dak stie cineva mai multe asta e al meu : 0744/21.06.32 ( sau 0765/41.47.49 ) |
pai atunci cautati o cabana pe langa bucuresti cu ceva locuri :)) vreo 100 daca nu mai bine...
|
eu am vb cu cineva din cj(cu proprietaru de renault, demo car-u de la SAL) si a zis k o camera va fi de cca 30eur/noapte in apropiere.
|
30 euro means 1 milion...
o camera o iei in 2-3-4 oameni, deci pretul e mai mult decat rezonabil... |
si pana la urma a ramas valabil sa ne facem tricouri sau ecusoane ? sau cum o sa facem ?
|
gabi...legat de mersul la munte...luam trenul...bag piciorul :))) dar tot merita mers la o bauta...ca ce e in oras nu e la fel de misto ca si la munte..sincer...si va fi o pierdere daca ramanem in buc noaptea...nush...majoroitatea va decide ;)
|
da dar la cate pers suntem umplem vreo 2trenuri :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |