Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13643-intalnirea-membrilor-4tuning-editia-2-a.html)

NWZeu 24-03-06 19:13

Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a

Quote:

Originally Posted by sandrei
nu ar fii o idee buna sa se mearga la predeal,azuga,sinaia etc? sa facem un super party?? parerea mea!!

ar fi o idee .... subscriu :D

Mishu-f 24-03-06 21:08

pai dak e sa se mearga la munte sambata seara(e o idee buna)...ce facem duminica? k e concertu bug :D deci tre sa venim si inapoi devreme....si apropo multi membri ai forumului o sa fie sub 18 ani (cred) ...sau fara masini...... c ziceti de o tereasa .... o bere/suc :D un pahar de vorba :D etc. Acum depinde fiecare c vrea sa faca

sandrei 25-03-06 01:03

deci....sambata noaptea...cine se inscrie la un party la munte??? si cu o ocazie ne conduceti si pe noi catre casa (pana la munte)...pe cei din transilvania :)

sandrei 25-03-06 01:05

legat de concertul cu mafia...sincer...prefer un party la munte cu membrii 4tuning...sincer ;)

Gabi 25-03-06 07:02

aleks: Gratzian a spus ca vor fi oameni care vor astepta grupurile care vin din alte orase. Un telefon sa-ti confirme ar fi perfect, pentru ca nu prea mai are timp sa intre pe forum sa citeasca ce se mai scrie.

sandrei: ar fi super misto, dar gandeste-te ca multi nu ar putea sa vina.

ra2 25-03-06 08:02

ideea cu mersu la munte e prea misto...da poate mare parte merg si ce facem inchiriem un tren?ca uni nu au peste 18ani sau nu au masini

aleks 26-03-06 04:23

Quote:

Originally Posted by Gabi
aleks: Gratzian a spus ca vor fi oameni care vor astepta grupurile care vin din alte orase. Un telefon sa-ti confirme ar fi perfect, pentru ca nu prea mai are timp sa intre pe forum sa citeasca ce se mai scrie.

sandrei: ar fi super misto, dar gandeste-te ca multi nu ar putea sa vina.

gratzian are nr meu... o sa vb la tel cu el si o sa vad c imi spune...
dak stie cineva mai multe asta e al meu : 0744/21.06.32 ( sau 0765/41.47.49 )

sandrei 26-03-06 12:37

pai atunci cautati o cabana pe langa bucuresti cu ceva locuri :)) vreo 100 daca nu mai bine...

juana_man 27-03-06 10:52

eu am vb cu cineva din cj(cu proprietaru de renault, demo car-u de la SAL) si a zis k o camera va fi de cca 30eur/noapte in apropiere.

aleks 27-03-06 11:04

30 euro means 1 milion...
o camera o iei in 2-3-4 oameni, deci pretul e mai mult decat rezonabil...

Mishu-f 27-03-06 13:34

si pana la urma a ramas valabil sa ne facem tricouri sau ecusoane ? sau cum o sa facem ?

sandrei 27-03-06 22:54

gabi...legat de mersul la munte...luam trenul...bag piciorul :))) dar tot merita mers la o bauta...ca ce e in oras nu e la fel de misto ca si la munte..sincer...si va fi o pierdere daca ramanem in buc noaptea...nush...majoroitatea va decide ;)

ra2 28-03-06 13:50

da dar la cate pers suntem umplem vreo 2trenuri :lol:

WZY 30-03-06 14:30

Quote:

Originally Posted by Gabi
Avem 2 zile la dispoziţie, adică 1 şi 2 aprilie. Pentru că majoritatea userilor activi de pe forum vor veni la 4tuning DAY, ar fi frumos, după cum bine a zis şi Hondarul, să facem o īntālnire a membrilor.

Ce ziceţi? Cine se anunţă?

Poze de la prima īntālnire găsiţi aici.

Quote:

Originally Posted by Hondarul
Bine ca ai facut topic nou Gabi !!!!!!! Pai e clar, eu nu voi lipsi sub nici o forma. Misto ar fi, ca la adunarile alea de veterani ai primului razboi mondial, sa purtam ecusoane cu numele (in cazul nostru, porecla) sa ne recunoastem.

Suntem acceptati si "astia" mai noi ?? :rolleyes2

CT-87-ADY 30-03-06 14:53

Quote:

Originally Posted by WZY
Suntem acceptati si "astia" mai noi ?? :rolleyes2

bineinteles

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning