![]() |
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
Quote:
sfat: arcul spate punel invers... cu taietura in punte ca sa protejezi oala spate:) eu asa am facut:) |
Quote:
|
Quote:
|
eu am pus arcurile cu taietura in sus si nu e nici o problema...fara sa il fac plat la capat...
|
Quote:
|
hai urca niste poze clare sa vedem ce a iesit.Baga gume de 175 nu o sa regreti ;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze noi. Batranica a fost antifonata pe sub ea, inauntru... Filtrul de aer, capacul la motor vopsite rosu puternic... O sa fie super. O da si acuma partea enervanta... kituirea... Asa vreau sa ii fac jantele, asta e de forma pana aduc extrabalon:D cu buza mai lata, Apoi un strat de lac si zuppa!! liniile asa raman, gordini style.
Pareri, ceva??? Masina merge miercuri seara la vopsit si la sudat pe la caroserie in exterior una alta... o voi face un galben TAXI. portocaliu... ceva de genul. Alte culori la preti bun cat de cat nu gasesc(sa fie galben) |
4 Attachment(s)
Ora 2 noaptea... plictiseala isi spune cuvantul. Siiii... am modelat o consola... cam cum as vrea eu sa am. Din lemn vreau sa o faca vreun tamplar si sa o imbrac in piele pe margini si la mijloc vopsita cu argintiu, sau gri. (culorile bordului). Faza cu boxele imi place, sa nu mai gauresc usile...
|
Interesanta ideea cu consola,chiar arata bine;)
In legatura cu gumele poti pune de 175 dar sa stii ca mai recomandabil ar fi de 165 deoarece posibil sa plangi dupa aceea dupa talon daca dai de vreun maimutzoi din asa zisa politie romana......intelegi ce vreau sa zic....eu unul am de 165 gumele pe jante canada extrabalon si dau super bine.Garda la sol e tocmai buna,parerea mea e sa o lasi asa,bafta in continuare si spor la vopsit;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos ce a ce vrei sa faci :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning