Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/136018-dacia-1300-prima-mea-masina-planuri-mari.html)

b08ygs 19-09-09 22:41

Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2652864)
pai incearca sa mergi un pic cu ea...macar un 1km...s-ar putea sa se mai lase.

andi are dreptate... da o tura cu ea... hartanesto putin ca sa se aseze arcurile si amortizoarele si o sa vezi ca o sa se lase mai mult;) ti-o garantez eu asta

sfat: arcul spate punel invers... cu taietura in punte ca sa protejezi oala spate:) eu asa am facut:)

Mandeologul 19-09-09 22:48

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2653221)
andi are dreptate... da o tura cu ea... hartanesto putin ca sa se aseze arcurile si amortizoarele si o sa vezi ca o sa se lase mai mult;) ti-o garantez eu asta

sfat: arcul spate punel invers... cu taietura in punte ca sa protejezi oala spate:) eu asa am facut:)

Lol, eu exact invers lam pus, insa lam aplatizat cu autogenul, nu sta pe taietura, deci nu are nicio problema, nu?

b08ygs 19-09-09 23:03

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2653239)
Lol, eu exact invers lam pus, insa lam aplatizat cu autogenul, nu sta pe taietura, deci nu are nicio problema, nu?

daca la-i aplatizat nu are nici o problema:)

PH 33 RNR 20-09-09 11:24

eu am pus arcurile cu taietura in sus si nu e nici o problema...fara sa il fac plat la capat...

Mandeologul 20-09-09 14:27

Quote:

Originally Posted by PH 33 RNR (Post 2653943)
eu am pus arcurile cu taietura in sus si nu e nici o problema...fara sa il fac plat la capat...

Pai te crec, dar eu leam aplatizat sa fie in regula... daca tot am avut om cu autogen... 2 minute de "munca."

BlueAngel 20-09-09 19:07

hai urca niste poze clare sa vedem ce a iesit.Baga gume de 175 nu o sa regreti ;)

Mandeologul 20-09-09 22:57

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 2654919)
hai urca niste poze clare sa vedem ce a iesit.Baga gume de 175 nu o sa regreti ;)

Maine fac si poze, am uitat aparatul acasa. Oricum de 155 nici nu ma gandesc sa pun, acuma de 175 sau 165 nush de care sa pun... ma uit si la preturi, ca no conteaza si el. Dar daca voi ziceti ca cu 175 ar da super... ma gandesc serios sa iau asa ceva.

Mandeologul 21-09-09 15:14

7 Attachment(s)
Poze noi. Batranica a fost antifonata pe sub ea, inauntru... Filtrul de aer, capacul la motor vopsite rosu puternic... O sa fie super. O da si acuma partea enervanta... kituirea... Asa vreau sa ii fac jantele, asta e de forma pana aduc extrabalon:D cu buza mai lata, Apoi un strat de lac si zuppa!! liniile asa raman, gordini style.

Pareri, ceva???

Masina merge miercuri seara la vopsit si la sudat pe la caroserie in exterior una alta... o voi face un galben TAXI. portocaliu... ceva de genul. Alte culori la preti bun cat de cat nu gasesc(sa fie galben)

Mandeologul 22-09-09 01:43

4 Attachment(s)
Ora 2 noaptea... plictiseala isi spune cuvantul. Siiii... am modelat o consola... cam cum as vrea eu sa am. Din lemn vreau sa o faca vreun tamplar si sa o imbrac in piele pe margini si la mijloc vopsita cu argintiu, sau gri. (culorile bordului). Faza cu boxele imi place, sa nu mai gauresc usile...

schumi_86 22-09-09 12:00

Interesanta ideea cu consola,chiar arata bine;)
In legatura cu gumele poti pune de 175 dar sa stii ca mai recomandabil ar fi de 165 deoarece posibil sa plangi dupa aceea dupa talon daca dai de vreun maimutzoi din asa zisa politie romana......intelegi ce vreau sa zic....eu unul am de 165 gumele pe jante canada extrabalon si dau super bine.Garda la sol e tocmai buna,parerea mea e sa o lasi asa,bafta in continuare si spor la vopsit;)

Mandeologul 22-09-09 14:57

Quote:

Originally Posted by schumi_86 (Post 2659513)
Interesanta ideea cu consola,chiar arata bine;)
In legatura cu gumele poti pune de 175 dar sa stii ca mai recomandabil ar fi de 165 deoarece posibil sa plangi dupa aceea dupa talon daca dai de vreun maimutzoi din asa zisa politie romana......intelegi ce vreau sa zic....eu unul am de 165 gumele pe jante canada extrabalon si dau super bine.Garda la sol e tocmai buna,parerea mea e sa o lasi asa,bafta in continuare si spor la vopsit;)

de 165 ii pun... sa fie in regule, maine seara pleaca la vopsit, si la facut liniile albe. Sa le fac cu vopsea sau cu autocolant?

b08ygs 22-09-09 15:26

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2660027)
de 165 ii pun... sa fie in regule, maine seara pleaca la vopsit, si la facut liniile albe. Sa le fac cu vopsea sau cu autocolant?

autocolant:) poate in viitor te razgandesti:-P si e cam nasol daca sunt vopsite:-P

Mandeologul 22-09-09 15:28

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2660097)
autocolant:) poate in viitor te razgandesti:-P si e cam nasol daca sunt vopsite:-P

Ok da cu ce sa le tai drept perfect? este vreo smecherie?

b08ygs 22-09-09 15:33

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2660100)
Ok da cu ce sa le tai drept perfect? este vreo smecherie?

vezi ca sar putea sa gasesti gata taiate:) in comert... inearca sa cauti

tmkrf 22-09-09 15:33

frumos ce a ce vrei sa faci :)

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning