![]() |
Re: Primele detalii oficiale despre Ferrari 458 Italia, succesorul lui F430
masina e frumoasa mai putin parea inferioara din spate asezare tobelor si numarul lor.nu imi place si punct ..bine nu ca ar fi un impediment dar...asa k si kestie
|
Eu nu inteleg o chestie, de ce masina asta nu are nici o aerisire laterala ?? Toate modelele de pana cum au avut...si parca arata cam aiurea fara :|
|
e foarta frumoasa forma generala, ca la orice ferrari, dar detalii ca prizele de aer de pe spoileru fata, prizele de aer de langa faruri, din cauza carora s-a creat o discontinuitate intre spoiler si capota, gaurile dintre faruri si aripile rotilor, forma farurilor si anumite linii ale spoilerului spatei nu mi se par extraordinare...mda, tocami am criticat o masina pe care probabil nu o sa mi o permit vreodata:)
|
cred ca e unul din cele mai "echilibrate" Ferrari din toate punctele de vedere!;)
|
Quote:
|
foarte frumos :) si rosu il prinde cel mai bine :oops:
|
cele 3 tobe strica spatele...si parca sunt prea multe...doua ar fi fost de ajuns...dar asta e parerea mea...
|
arata super marfa mie personal imi place
|
cred ca este binevenit mai ales dupa ferrari california sau alte idei de 4x4 ...
arata chiar foarte bine , exceptand "gurile" pe unde face motorul galagie 3 la numar. de ce nu 4 ,cate doua pe fiecare parte sau doua pe mijloc si frumoase;)) |
deci dupa parerea mea , totul e frumos si reusit pana la toba,frate oribile iesea mult mai bine dak se incerca ceva gen murcielago...repet e doar o parere :D
|
nice :p
|
Quote:
Masina e superba si probabil orice pasionat de masini ar privio o ora daca ar vedeao live. |
masina de colectie.....la asa ceva nici cauciucurile nu as vrea sa le murdaresc prin Romania
|
Quote:
Parerea mea e ca e urata cu spume. Nu am nici o indoiala ca va merge perfect din punct de vedere mecanic va fi o masina sport reusita dar la design dupa mine e un mare minus! |
intr-un cuvant SUPERB !!!
ce-mi plac astia care comenteaza ca e urata ca e sf si ei merg cu bicicleta daca o au si pe aia :oops: Ferrari urat nu cred ca exita, masina asta este o opera de arta, cine zice ca e urata ori se oftica ori nu are habar ce vorbeste, majoritatea automobilelor care au avut succes la public din pdv al aspectului sunt proiectate de designeri italieni si personal e consider o palma data peste fata fanilor ''das auto'' care se strica la 20 de mii de km :chainsaw: singurul lucru cidat la masina asta este esapamentul, dar sunt sigur ca are un scop tehnic, nu se chinuiau ei sa faca 3 tevi cand puteau foarte simplu sa faca una ovala care sa ragaie in legea ei acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning