Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Primele detalii oficiale despre Ferrari 458 Italia, succesorul lui F430 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/135575-primele-detalii-oficiale-ferrari-458-italia-succesorul-f430.html)

83krz 07-09-09 16:11

Re: Primele detalii oficiale despre Ferrari 458 Italia, succesorul lui F430

masina e frumoasa mai putin parea inferioara din spate asezare tobelor si numarul lor.nu imi place si punct ..bine nu ca ar fi un impediment dar...asa k si kestie

C63 AMG 07-09-09 16:12

Eu nu inteleg o chestie, de ce masina asta nu are nici o aerisire laterala ?? Toate modelele de pana cum au avut...si parca arata cam aiurea fara :|

shu.lee 07-09-09 16:21

e foarta frumoasa forma generala, ca la orice ferrari, dar detalii ca prizele de aer de pe spoileru fata, prizele de aer de langa faruri, din cauza carora s-a creat o discontinuitate intre spoiler si capota, gaurile dintre faruri si aripile rotilor, forma farurilor si anumite linii ale spoilerului spatei nu mi se par extraordinare...mda, tocami am criticat o masina pe care probabil nu o sa mi o permit vreodata:)

YGD-sef 07-09-09 16:25

cred ca e unul din cele mai "echilibrate" Ferrari din toate punctele de vedere!;)

alinush27 07-09-09 17:22

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 2618381)
In a5a poza parca seamana cu un Lambo:???:

Corect ! Si mie mi se pare la fel , aduce putin cu partea frontala de la Gallardo . Per total e o masina frumoasa dar imi va trebui ceva timp sa ma obisnuiesc cu ea .

[IlluSioN] 07-09-09 17:47

foarte frumos :) si rosu il prinde cel mai bine :oops:

daco_dac 07-09-09 18:56

cele 3 tobe strica spatele...si parca sunt prea multe...doua ar fi fost de ajuns...dar asta e parerea mea...

yo_mario 07-09-09 19:03

arata super marfa mie personal imi place

deathlord 07-09-09 19:10

cred ca este binevenit mai ales dupa ferrari california sau alte idei de 4x4 ...
arata chiar foarte bine , exceptand "gurile" pe unde face motorul galagie 3 la numar. de ce nu 4 ,cate doua pe fiecare parte sau doua pe mijloc si frumoase;))

pushtiu_teribil_22 07-09-09 19:16

deci dupa parerea mea , totul e frumos si reusit pana la toba,frate oribile iesea mult mai bine dak se incerca ceva gen murcielago...repet e doar o parere :D

krsN1 07-09-09 19:23

nice :p

Mallus 07-09-09 20:57

Quote:

Originally Posted by madboy (Post 2618369)
inca o data Ferrari "faulteaza" design-ul! Nu-mi place deloc masina asta... poate in realitate arata mai bine, dar nu cred

Probabil no sa se vanda decat vreo 2 bucati daca nu-ti place tie..
Masina e superba si probabil orice pasionat de masini ar privio o ora daca ar vedeao live.

Geo_DXG 07-09-09 21:09

masina de colectie.....la asa ceva nici cauciucurile nu as vrea sa le murdaresc prin Romania

bmwowners 07-09-09 21:45

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 2618286)
s600..rolls..m6..acum ferrari :) din ce in ce mai bine . ferrari=frumos :) nu poti zice niciodata ca un ferrari e urat

Eu pot spune ca acest ferrari e urat si nu sunt frustrat. Sincer am inceput sa apreciez mult mai mult Porsche si Lambo decat ce se face acum la Ferrari. Botul mi se pare tiganie maxima nu are pic de eleganta sau stil cum a obisnuit Ferrari. Spatele e dezastru de asemenea dupa mine mai ales cele 3 tevi de esapament am mai vazut asa ceva la o dacie dor ca erau mult mai multe!!!

Parerea mea e ca e urata cu spume. Nu am nici o indoiala ca va merge perfect din punct de vedere mecanic va fi o masina sport reusita dar la design dupa mine e un mare minus!

alzisor 07-09-09 21:55

intr-un cuvant SUPERB !!!
ce-mi plac astia care comenteaza ca e urata ca e sf si ei merg cu bicicleta daca o au si pe aia :oops:
Ferrari urat nu cred ca exita, masina asta este o opera de arta, cine zice ca e urata ori se oftica ori nu are habar ce vorbeste, majoritatea automobilelor care au avut succes la public din pdv al aspectului sunt proiectate de designeri italieni si personal e consider o palma data peste fata fanilor ''das auto'' care se strica la 20 de mii de km :chainsaw:

singurul lucru cidat la masina asta este esapamentul, dar sunt sigur ca are un scop tehnic, nu se chinuiau ei sa faca 3 tevi cand puteau foarte simplu sa faca una ovala care sa ragaie in legea ei acolo.

All times are GMT +2. The time now is 09:04.

- Copyright 2026 4Tuning