![]() |
Re: Pascani
Frumos, din pacate atunci nu aveam masina. Sa vina caldura si vor fi mai multe poze, mai multe intalniri si poate de ce nu, incet... incet... mai multi membri cu adevarat pasionati.
|
Asai leutzu la vara o sa fie mai multe sedinte foto...si ziua si noaptea,onix foarte buna initiativa..orcum ''vaporu meu'' ii cel mai jmecher are becuri albe :))
|
Sa fiti mandri, noi inca nu am ajuns la nr. ala de masini :)) deci nu va plangeti ca o duceti bine. Pun pariu k la vara adunati dublu
|
sa te auda dumnezeu...macar sa ramanem asa de uniti si cu masinile noastre..salutari
|
Suntem mandri morpheusmaster si speram sa fie si mai bine....pt ca este ceea ce ne place si place multora dintre noi cu posibilitati mai multe sau mai putine....noi speram sa strangem cat mai multi oameni pe care ne putem baza indiferent de ce ,,scula'' are daca pot spune asa.....important e sa ne distram...
Eu imi cer scuze ca nu am venit cu poze...dar sper cat de curand sa postez si eu cateva....Multa bafta tuturor si salutare;) |
Vorbisem intr-o seara sa postam poze dar se pare ca trebuie sa ne cautam fiecare prin calculatoare sa vedem ce avem ..filmuletze ...poze ..si sa le postam ..dar cred ca dupa ce trece sesiunea o sa se intample asta ...
|
kim,toti am vorbit,putini au retinut....:-)
|
onix ... trebuia sa facem asta mai de mult dar dupa cum stim ... au avut loc cateva >>> neintelegeri <<< si sa cam uitat asta ... sper sa revina totul la normal si sa continuam ceea ce am inceput ... asa ca dupa sesiune am sa ma ocup eu de poze si video ca sa fie puse intr-un final ... Bafta all !
|
totusi ... am de gand ...si nu numai eu ... sa marim ,,mica noastra comunitate " asta cand o sa dea caldura ;)
|
sa speram ca reusim kimule...sau macar sa ramanem uniti...iar cu pozele o sa facem o sedinta ziua sa iasa treaba buna :D:lol:
|
sedintza nu o putem face acum andreyutzu ca ne ingheatza poza in aparat .... momentan o sa postam ce avem :D
|
4 Attachment(s)
Noua achizitie:D
|
baieti astai viata ce-mi place mie...catalin o masina super faina sa o porti sanatos cat o mai tii si sa-mi faci pe plac sambata cand ne intalnim...sa o turezi oleaca.
ps:are toba finala sport |
OOOO da ce e acolo:->......Sa o porti sanatos Cata!!!!Si multzi kilometri fara evenimente si cu ea si cu urmatoarea....sau de ce nu urmatoarele;)) multa bafta;)
|
ms baieti , lasa sa dea caldura si o sa pune mai multe poze, video etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning