![]() |
Re: 4tuning Day
Am eu 2 walkie talki :mrgreen:
|
Quote:
|
nu am cosmote...si 5 nu sunt de ajuns :(
dar hai ca poate iau si eu cosmote ca vreau sa iau si al 2-lea telef zilele astea |
poate pana atunci ne luam mai multi k si yo vreau bogdane...
5 pe conferinta...asta nu inseamna k nu se pot face mai multe conferinte:)...ce drq |
Sa vezi cat de naspa e conferintza in 3 insi. Nu stii care cu cine vorbeste, d-apai la 5 insi...
|
si in 5 e putin. am putea sa afcem conferinta cate 3-4 cuplati in maisna..adica fiecare sa vb intr-o conferinta....
are cineva cartela cosmote? fara 2000 minute & stuff. normala. ca ma bate gandul (nu mai da Nene Gandule..ca ma doare) sa trec si pe la verzulii astia o fuga... |
Poate pana la 4tuning day vine si bmw-u' meu...sa dea D-ZEU...ca am turbat sa va vad pe toti cu masinile si eu sa umblu cu JAF-u lu' tata. Deh.....sperantza moare ultima. Sper sa nu raman doar cu speranta.
|
si noi speram blondule...yo 1 cel putin...vreau sa ma mai dai o tura cu bmw`u knd il iei:))
|
Io vreau sa faci cerculetzeee! Si vreau sa filmez coane...!!!
|
blondule dc. vrei, venim,venim tot coltu la tribunal . avem nevoie de o damigeana de vin si te intorci sigur cu bmw u acasa:)
|
Quote:
|
Quote:
anul asta fii sigur ca nu mai scapi :mrhappy: |
Da mah Gabitza!
Trebuie sa bem si noi un suc la 4tuning. Trebuie sa ne pozam cu totzii acolo ;) |
facem ma si noi o intalnire VT la 4tday ? ca era vb de anu' trecut ...dar nu s-a mai hotarat nimic...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning