![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
azi dau cutia jos.pun f20....imi pun rotile pe 15 si mai incercam odata.:D:D:D
|
1 Attachment(s)
eheee...am schimbat cutia de viteze....m-am chinuit putin....fiiind singur.dar am terminat....alta viata...sa schimbat total.urca mult mai repede decat f16....
|
dupa ce ai montat cutia egalitate bv :*
|
Quote:
poate we asta reusesc sa o schimb si eu pe a mea, si facem si noi o incercare :) |
nu a fost egalitate.am stat langa usa lui....dar oricum este bine.el are si rotile pe 15 eu pe 16 si 9j....eu zic ca astea conteaza....sami pun roti si eu pe 15 si mai incercam odata....
|
si acum sa ma apuc putin de motor....am comandat garnitura de chiuloasa...am facut rost de o admisie scurta facuta de un mecanic smecher...si o alta chiuloasa completa,luata dupa celalalt motor,,,cowscast.....revin cu cateva poze
|
da vad ca si tu ai planuri mari cu masina :D
|
2 Attachment(s)
usor usor....o termin la gata.acum sa dau chiuloasa jos in wekend...si sper sa o si termin.sa vad cum merge
|
2 Attachment(s)
....2 poze facute cu tel
|
Ma eu nush ce cutie am pus pe masina ca nu scrie nimic pe ea. Cert ii ca merge SFI-ul acuma de rupe locul.
Cutia a fost pe motorul meu vechi pe NE-u si culmea si NE-ul mergea net superior fata de alte neuri. Trage foarte liniar , 3 - u si 4 - u is foarte agresive. Volanta Usurata + ambreiaj nou + cutia asta magica = CE TREBE :D |
maine pun admisia sa vad cum se comporta.....:D
|
4 Attachment(s)
din pacate nu am reusit sa pun admisia.imi atinge clapeta in alternator,si este si mult de munca.ca sa o modific.sa o pot pune.asa ca daca tot am dat admisia jos,am profitat si am dat si chiuloasa jos...sa o pun pe cealalta.maine revin cu poze
|
1 Attachment(s)
o poza.in sfarsit miam pus buzita.si am vopsit jantele...maine fac poze mai bune
|
Quote:
|
de unde ai luat buza? ca ma intereseaza si pe mine una...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning