![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
Quote:
Oricum mi-am indeplinit o "nebunie" prin cumpararea acestuia :D, care sper sa dea bine :) |
din cate stiu io ii prevazut cu ceva gauri speciale pentru a evita ruginirea capotei, asa ca ...
no stres :P |
Quote:
|
Cum ai facut emblema rosie?
|
Quote:
|
Husa pentru capota intarzie... de la cine am comandat-o mi-a spus ca doar pe saptamana viitoare... deci astept astept astept astept cu nerabdare:)
|
Da bv..imi place..totul e facut ca la carte...pas cu pas si masina aproape tia ajuns as...bv..succes in continuare cu ea..si sa ai grija de ea;)
|
e super masina dar ce parere ai daca ai da jos eleronul ala? si daca ai cauta o grila fara emblema
ar sta bestial cu o suspensie pe aer dar costa...cand vor muschii tai sa o trantesti |
Quote:
Quote:
|
"suspensie reglabila la 985 euro" nu mi se pare mult....dar din pacate bugetu nu ne permite :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am fost astazi de mi-am luat husa de capota, mie imi place cum arata insa am o problema ... nu ma prea incanta scrisul de pe ea si trebuie sa vad cum fac sa il dau jos, dar na in principiu imi place enorm. Masina va fi ceva gen america, pozitiile in semnalizari le am... trebuie sa imi iau si folie rosie pentru stopuri si sa vad ce fac cu eleronul ala sa il elimin si ma tenteaza ceva gen CSL dar mai finut. |
2 Attachment(s)
Ala mic si ala mare :D murdare amandoua dar asta-i vremea :sad:
|
aia mica e mai rea
|
Quote:
|
E frumoasa masina insa parerea mea e ca scrisul ala cu mondeo pe husa de capota nu are ce cauta, arata foarte urat. Bafta in continuare !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning