Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bugatti pregateste un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/133449-bugatti-pregateste-model.html)

Stressjr_Speeddemon 14-09-09 18:55

Re: Bugatti pregateste un nou model

Stiu pentru pentru unii dintre voi e urata dar daca maine o sa primiti una asa "cadou" na ! ar fi tot urata nu ? cu spume poate .. in loc sa numai criticati munca unor oameni cu cap care au reusit sa faca o masina cu 4 usi care cand accelereaza iti lasa sufletul in urma si in care la 300 si cv poti sa bei linistit un pahar de apa eu zic ca e destul de multa munca care ar trebui apreciata nu doar ce urata e ! urata in comparatie cu ce ? are rival ? unde ? care ?

SAVYN 14-09-09 19:10

atat am de spus: OPT tzevi de esapament...
v-ati intrecut

the_one_and _only 14-09-09 19:20

http://cache.gawker.com/assets/image...b8021/340x.jpg
Asa, fara crom e mai decenta, dar tot dubios arata.

alinush27 14-09-09 19:23

Quote:

Originally Posted by Stressjr_Speeddemon (Post 2639433)
Stiu pentru pentru unii dintre voi e urata dar daca maine o sa primiti una asa "cadou" na ! ar fi tot urata nu ? cu spume poate .. in loc sa numai criticati munca unor oameni cu cap care au reusit sa faca o masina cu 4 usi care cand accelereaza iti lasa sufletul in urma si in care la 300 si cv poti sa bei linistit un pahar de apa eu zic ca e destul de multa munca care ar trebui apreciata nu doar ce urata e ! urata in comparatie cu ce ? are rival ? unde ? care ?

Si in Maybach beau apa la 300 km/h . Nu a zis nimeni ca masina nu e capabila de accelaratii fulminante ba chiar am laudat-o unii dintre noi , numai ca performanta nu prea are nicio legatura cu felul in care arata o masina ( aici nu ma refer la aerodinamica , ci la aspectul masinii ) ; daca ii dadeau o forma mai frumoasa , mai placuta ochiului , tot era capabila de performantele alea , sau nu ? . E urata in comparatie cu restul masinilor , urata in comparatie cu Aston Martin Rapide spre exemplu .

P.s. : Inca sper ca pana in momentul cand va fi lansata oficial sa mai schimbe unele chestii la ea . E posibil sa o faca sa arate chiar bine pana atunci .

Geo_DXG 14-09-09 19:52

e destul de luxoasa, dar pare si agresiva, cel putin din spate cu cele 8 evacuri, 4 si 4

julaikos 14-09-09 20:03

voi stiti ce zice vulpea cand nu ajunge la struguri? :twisted:

DiavoLLo 14-09-09 20:38

deci nu inteleg cum poate spune cineva ca masina asta e urata......daca nici asta nu are design performante sau interior......apoi.....laudati loganul...e superba.....

Cabbano 14-09-09 20:47

superb filmuletul!

pinty 14-09-09 21:05

e platforma de la panamera ,mai rapida nu poate fii decat cu o secunda ,si ca pret cu un 0 in plus!!

Evoluzione 14-09-09 21:11

Da... Noul Bugatti, mie imi place! Mai mult ca Veyron-ul :D

SM 88 VOX 14-09-09 21:13

Ce fel de cauciucuri sant alea? vad ca sunt Dunlop, dar de care ca nu am mai vazut asa ceva :O!

Gigis 14-09-09 21:26

ce interior s-a terminat :)))...asa in mare daca te uiti din lateral seamana cu panamera...si deh cam aceleasi pareri ca la panamera pentru primul bugatti/porsche in 4 usi :)

Cheliuta 14-09-09 21:28

unii dintre muritorii astia de rand cu multe milioane de E se vor bucura de masina asta pe care noi astia cei mai multi O NUMIN URATA , CIUDATA , ...

Mallus 14-09-09 21:28

Arata demential...Niste forme noi care ne scot din monotonia limuzinelor berline..

Tristann 14-09-09 22:40

ar fi ceva sa scoata si ei o limuzina parca l-as vedea pe Becali intr-o dasta :))

All times are GMT +2. The time now is 07:35.

- Copyright 2026 4Tuning