![]() |
Re: Masina mea Tico
1 Attachment(s)
:arrow:
|
are cineva prostia aia de la pedala care cand apesi pedala de frana ,se aprind stopurile ? senzoru ala sau ce e :D ca l-am rupt din greseala :oops:
|
am rezolvat problema.
Stie cineva pot pune servodirecte pe el ? De matiz poate.. |
Quote:
ce e drept nu o parchezi cu podul palmei dar totusi ... sunt rotile mici si nu prea se simte asa de tare :-) acum .... tu faci cum vrei :D ca e masina ta 8) |
Eu vroiam asa :D sa fie cu podu palmei nu ca ar fi greu de condus fara :))
|
Baga banii aia in altceva boss, daca alex cu jante pe 16" sau eu cu ditamai motorul si roti pe 15" nu ne plangem ... nu stiu daca chiar ai nevoie de servo :-)
|
Salut. Am mai citit undeva pe alt forum, si am inteles ca nu se prea poate, si daca se poate e greu de implementat. In primu rand iti tb cutie de directie cu servo, care ar trebui luata/adaptata de la alta masina, si eu consider ca e bataie de cap... Mai pune poze cu masina, sa vedem si noi in ce stadiu e. Cand intra la vopsit?
|
3 Attachment(s)
Quote:
La masina n-am mai facut cine stie ce, o sa intre la vopsit luna viitoare (pe 15 fac rost de bani) am primit azi praguri , mai ma gandesc ce sa fac cu spoileru spate dar prima oara vin adaptate pragurile :D in rest nimicuri nu am mai postat pentru deastea marunte :D EDIT: Incerc sa fac mai special in fata :D ce n-am mai vazut pe tico .. dar e surpriza :)))) |
1 Attachment(s)
eu nu stiu sa tin secrete, asadar va voi da un indiciu ce vrea sa faca in botul masinii :!: mi-a spus personal ca la asta viseaza :
|
Dintr-o gluma cine stie ce se materializeaza =))))
Ar fi, totusi, o premiera pe Tico, nu? :lol: Ia vezi, mai usor cu ideile =)) :D |
1 Attachment(s)
Defapt ma gandeam la...:arrow::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
update..:lol:
|
Am avut si eu un Magnat Xpres dinasta dar de 15" si am fost profund dezamagit de el si imi mai si ocupa tot portbagaju, la dacie nu la tico. Pune un condensator pe amplif pentru un sunet mai ok si sa nu omori bietul alternator
|
Si asa e mort de felul lui :))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning