![]() |
Dezactiveaza anti-virusu'. Il detecteaza ca pe-un virus si nu te lasa sa-l rulezi. Garantez ca nu ti se intampla nimic la calculator.
|
Am deschis eu . Este decat o poanta :lol: . Aveam boxele la maxim si m-am trezit cu tzipatu ala de la inceput.
Iti face calculatorul nsite poante : se deschide aia de ls cd-rom etc . Dar se termina . Deschideti sa vedeti . E misot chestia . |
Auzii o reclama cam tampita la radio: cica la noul passat, ai frana la buton :shock: ???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Shtie cineva ce e cu cielo-u ala din spatele postei din lapus ?
arata bine, mai ales spoileru, si jentile schimbate..d c nu-l vedem prin oras ? |
cel verde cu negru?
|
Adriana
Age: 20 Zodiac: Joined: 28 Nov 2004 Posts: -14 Location: Craiova Usergroups: None can you explain just how did you made it ? |
mi s-au sters niste mesaje,de la 50 la -14i. :(
|
LaMishto
Age: 17 Zodiac: Joined: 10 Jan 2005 Posts: -109 Location: Iasi Usergroups: :lol: e o problema mai mare cu minusul de la mesaje ps:am descoperit ceva interesant :lol: |
Re:
Quote:
|
pt. k nu are acte pe el(din cate stiu eu...poate ma insel) si cum nu e inmatriculat... :roll: :cry:
|
Wrong! Acte sunt, da' la Bucuresti, pentru omologat motoru', din cate stiu eu.
|
Au inceput sa apara masini f frumos lucrate...Acum 3 ani mare lucru nu puteai sa faci prin Craiova...Acum s-a schimbat radical situatia,bani sa ai... :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning