![]() |
Ce dreaq ai mah................ :P :P nici chiar asha.......nu meritam noi asha ceva..................... :P :P :P
|
auzi invmic ..
toate ca toate.. da sa nu`mi zici k ai venit sambata dimineata in gara si k nu i`ai vazut pe baieti .. ca`i prea mult deja :)) sincer me`mi pare rau pt tine :(( |
el a fost in gara noi nu am fost ! :P :P :P pentru ca noi ne-am dus cu avionu si am aterizat direct la baneasa ! :P :P
|
Mah vere mah......cum dreaq se intampla de invmic vine shi nu ne gaseshte.......sau i se strica mashina asha.....exact la intalniri....???? :? :? :?
:lol: :lol: :lol: |
...no comment again ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
mmm e ceva la mijlok.. zau :evil:
|
mmmmmmm.............cred ca cineva a planuit un complot impotriva lui............... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Ia spunene tu invic......cui i-ai facut tu rau...!!???? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
ma toate ca toate.. dar cand este urmatoarea noastra intalnire ? :lol:
|
hai mai sa mai stabilim o intalnire sa vin shi eu cu grig!! rezerv eu masa la carlsberg intr-o zi .. sa zicetzi numai cand
|
eu am cam tot timpu timp ....mai ales daca e vb de intalnire 4tuning ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
sal :) pai tre sa-l asteptama pe Gabi sa vina de la bucale.. ;) si apoi hotaram ziua, ora .. taote cele..
|
ma acum serios ... Gabi pe unde umbla ? ca mi-e dor de el ! :oops: :P :P :P
|
s-a insurat in Bucale :D :lol:
|
bai de la noi a plecat ieri din cate stiu, eu l-am lasat la Water Parc cu Zoli
|
...cine stie pe unde umba nebunu ! :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning