Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

nxtaz 24-08-04 19:34

am vazut si eu azi logan.
nu imi place cum e finisata...sau cum nu prea e.
o nedumerire am...la modelul de top, cel cu geamuri electrice si in spate..unde sunt butoanele ca pe usa nu sunt?
sa nu imi spuneti ca daca sta cineva in spate trebuie sa derajneze tot timpul soferul ca sa ii deschida/inchida geamul.

BogdanCMS 24-08-04 21:40

Hehe...butoanele sunt \"inteligent\" puse in felul urmator(fii atent, tine-te bine): toate butoanele de deschidere a geamurilor sunt langa frana de mana jos, alea pt fatza in fata ei, alea pt spate in spatele ei, iar butonul de reglare a oglinzilor electrice la dotarea de top este tot inaintea franei de mana aproape de ea...inteligent, nu? Toate adunate intr-un loc incomod, ca sa coste mai putin...iar mocheta in portbagaj nu are decat de la Laureate in sus, ca deh, cica sa reduca din costuri(cat *** sa coste un m2 de mocheta?)...si hilaritatea poate continua... :P :lol:

nxtaz 24-08-04 22:09

Nici nu cred ca mai trebuie sa ne miram.La dacia totul e posibil :(
Pacat..chiar credeam ca Logan va fi un pas in fatza..dar .. se pare ca nu e.sau daca e... e unul mic de tot

Lunaticu 25-08-04 12:48

Si incredibil ... sunt o gramada de 'clienti' care isi asteapta loganu` acasa .

Si sunt unii care chiar admira masina asta , de ex. zicea cineva ca lui ii place mai mult designu` de la dacia logan decat de la Vectra C; sau multi sustin ca asta e cea mai buna dacie facuta de Dacia si ca le place asa de mult ...etc etc .

In concluzie romanii admira dacia numai pentru ca 'e a noastra' ....

:roll:

ofofof .

D_M_X 26-08-04 21:33

Parerea mea si repet este doar parerea mea: masina arata frumusel pe afara iar despre performantze, calitatea materialelor,comfort etc cred ca ar trebuii sa vrb doar cei care AU MERS CU ACEASTA masina. Caci si eu pot sa spun ca Renault Megane este un C^R de masina doar ptr ca nu-mi place si ca este Renault si piesele sunt scumpe si consuma mult. Eu unu imi vine greu a crede ca Renaul ishi permite sa faca o gafa cu Logan, tinand cont ca Renault incearca sa mai reduca din clientii Skoda. Si carcotasi sunt peste tot. Eu zic sa asteptam sa iasa pe piata sa vedem ce poate si sa vrb. numai cei care au condus asa ceva nu si cei care au vazut-o in poze sau in grafica 3d. Iar aceasta masina nici nu a apreatu deja pe piata si vretzi motoare de nu stiu catzi cai putere si nu mai stiu eu ce performante. Hai sa fim seriosi. Renault intotdeauna a promovat produsele destinate oamenilor aflati in clasa de mijloc si doar la comanda a executat modele mai deosebite atat in performante cat si in design

BogdanCMS 26-08-04 23:26

Pai asha ce rost ar mai avea toate discutiile astea...Ne dam si noi cu parerea dupa poze, dupa materiale din reviste, de pe net, etc. Personal, cum am mai mentionat cateva pagini in uram, am vorbit cu cineva care a mers cu un Logan...persoana respectiva este la Ministerul Culturii si s-a dorit acolo achizitionarea unui lot de masini...cum Logan nu aparuse inca la dealeri, omul s-a dus cu relatii la Colibashi shi a ales un Logan la intamplare, ma rog, cu echiparea cea mai buna, dar absolut la intamplare...nu mai reiau povestea, ca am mai zis-o odata, cert este ca mashina este un mic dezastru, plasticurile sunt de cea mai proasta calitate, finisarea lasa si ea mult de dorit, ashezarea butoanelor este absolut neergonomica, samd...eu spun ce mi-a zis omul...mashina s-a dorit una ieftina rau si au proiectat-o ca atare...

ALXutz 27-08-04 16:22

oke, o sa precizez de la inceput ca nu imi place loganul si sunt de acord cu aproape toate neajunsurile pe care le-a scris lumea aici! Insa nu trebuie sa uitati pretul, pt ca as fi curios sa imi ziceti o alternativa la acest pret! ma refer la masini noi desigur, pt ca SH sigur gasesti masina la banii ajtia care sa ingroape loganul! anyway, pt un anumit segment de consumatori io zic ca e o masina buna (ma refer strict la raport pret-calitate)! pt majoritatea userilor acestui forum care s-au nascut in masini de 200 de cai normal ca vi se pare un *** loganul, dar pt romanul cu un buget relativ limitat si nu prea pretentios io zic ca este o solutie! si nu sunt de acord cu ideea ca renault a facut intotdeauna masini pt oamenii din clasa de mijloc, ci a facut cate o masina in fiecare segment de automobile, e adevarat la un pret mai mic decat concurenta dar asta nu inseamna ca a facut rabat la calitate! iar dacia logan se incadreaza in aceiasi clasa cu clio symbol skoda fabia etc, ajtia sunt concurentii ei, asa ca orice comparatie trebuie facuta in aceste limite.

BogdanCMS 27-08-04 16:41

Hyundai Accent, Kia Rio, Fiat Albea...la acelashi pretz...si oricare e mai buna decat Logan...parerea mea...

DJ10BOD 27-08-04 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ALXutz\"
ma refer strict la raport pret-calitate!

pt majoritatea userilor acestui forum care s-au nascut in masini de 200 de cai .

lol! d und stii u calitatea... :) in fine poate n-am inteles eu bine... dar referitor la afirmatzia subliniata... exagerezi!!! Tare curios sunt catzi dintre userii d p forum au masini d peste 200 d cai!!!!!!!! tare curios!!

ps: dekt loganul prefer sa-mi cumpar un matiz full... p bune!!!

GolfuletzS 09-09-04 10:15

1 Attachment(s)
hm..dupa parerea mea e marpha ...loganu` stai sa bag shi un tuning virtual ....e putin cam inchis la culoare dar sper sa intelgeti

BogdanCMS 09-09-04 10:25

De ce bagi o poza care a mai fost si s-a si discutat despre ea, pe motiv ca altcineva decat creatorul ei si-a insusit-o? N-are rost...si Logan are maimulte culori, nu doar una... :wink: Era vb de parerea personala despre masina...

B12ZMD 09-09-04 10:57

multi vorbiti complet aiurea ... habar n-aveti pe ce lume traiti fratilor ! suntem in romania, tara de rahat cu venituri de rahat ... multi n-au ce manca si nu viseaza nici la o bicicleta SH dar sa mai vorbim de MASINA !!!

ce asteptati de la logan in banii astia ? 200 cp ? finisare ca la bmw 760 ?? de ce nu recunoasteti ca e un pas MARE in fata si ca nu se compara cu snova sau solnita ? nu inteleg de ce trebuie sa comparam FIAT ALBEA, KIA RIO sau altele cu LOGAN !?!?!? :shock: :shock: fratilor, FIAT e FIAT !! KIA e KIA !! au un renume, un anumit standard de calitate, sub care nu isi permit sa coboare ! ... cum bine a zis cineva ... renault intotdeauna a avut masini pt clasa medie ... logan NU a fost conceputa pentru a concura cu vw passat, bora, honda accord, bmw seria 3 sau chiar FIAT ALBEA ! scopul a fost unul singur: a crea ceva mai bun pentru ROMANI si ... in proportie de 70% - DOAR pentru romani !

alti destepti se intreaba de ce nu face renault din dacia, ceea ce a facut vw din skoda ?!? ... ma abtin de la comentarii - nu vreau sa jignesc asa de urat pe nimeni !

iarasi .. altii compara cielo cu logan si afirma sus si tare ca \" ma c** pe el de logan - cielo de e 1000 de ori mai bun\" ... din nou. ... ma abtin !

poate am fost putin cam dur si imi cer scuze (pe multi va cunosc), dar ganditi de 2 ori inainte sa spuneti ca loganu e de rahat, sau faceti comparatii aberante !

BogdanCMS 09-09-04 13:31

Dacia Logan, ca si Renault Logan(francezii zic ca e una si aceeasi masina, cu exceptia grilei frontale ushor modificate), intra in concurenta directa dpd vd al clasei cu: Daewoo Cielo, Kia Rio, Hyundai Accent, Fiat Albea, Renault Clio Symbol, Chevrolet Kalos, Seat Cordoba, Skoda Fabia Sedan, si lista poate continua...intra in categoria masinilor mici de familie, accesibile buzunarului omului de conditie medie. Ca unele sunt mai scumpe si altele ceva mai ieftien asta e partea a2a. Daca producatorii celorlalte marci scot si ei de pe masini pana si mocheta din portbagaj si lasa doar un volan 3 pedale si schimbatorul, fii sigur ca acele masini ar costa la fel de ieftin ca un Logan la fel de \"chel\". Asha ca comparatiile sunt absolut justificate...De ce sa dau 8000E pe un Logan full-option cand pot lua oricare din masinile de mai sus la un pret la fel, vb de pretul CIP fara taxe(alea nu intra in discutie, pt ca sunt fabricate afara), cu optiuni destul de multe la pachet promotional(Rio a avut promotie la 7300 cu pachet FULL vara asta, Cordoba la 8900 cu un pachet destul de bogat, Accent la fel, etc) si care sa fie si mai fiabile? Pt ceea ce ofera, sau mai bine zis nu ofera, Logan este SCUMP.

D.J.SS-TOT 09-09-04 13:31

WOW!!! Stai klm... este doar un forum d discutzii... dak nu itzi convine c se discuta nu te obliga nimeni sa participi... :P
Parerea mea k este foarte normal k la asa publicitate ce a avut loganul sa fi un pic surprins knd o vezi... Ai dreptate nu este masina din visele nimanui... dar k orice alta masina avem dreptul de a o compara si cu un passat si cu o bora si cu un bmw...
Si WV a facut masini pentru clasa medie!!! (d und si numele d \"masina poporului\") si acum s-a ajuns!!! Cine stie poate peste 50 d ani va fi si dacia precum Skoda sau Seat... :)

RoSonic 09-09-04 13:44

Am o propunere!!! Tragem aici o linie (nu va ganditi la nebunii :) ).... mergem si facem cate un DriveTest cu Logan.. ca de azi sunt \"porti deschise\" la dealeri..... si dupa aia ne mai dam cu parerea..... ok???

bag si lina:
-------------------------------------------------------------------------------------

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning