![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Quote:
|
dupa ce o sa arate ca o Dacia 1300 nu o sa mai aiba nicio valoare, nici macar cat o Dacia 1300 originala:sad:
poate numai sa intri cu bucatele din ea pe ebay:D |
io zic ca in New York o sa aibe o valoare o dacie 1300! bafta in continuare cu ea
|
Quote:
bafta in continuare cu proiectul :D |
Nu stiu ce tot vorbiti voi de valoare...masina am cuparato cu $500, daca are embleme de Dacia sau Renault este acelasi lucru. Masina are valoare sentimentala si in orice caz nu o sa fie niciodata de vanzare. Precum este o reclama pentru Mastercard la noi:
Renault R12- $500 Reconditionare- $1500 Sa vezi Romanii din NY cum raman uimiti cand trec cu Dacia pe langa ei- Priceless |
Quote:
Va veni o zi in care vei vrea sa mergi la un salon sau o intalnire retro, ce faci atunci? mergi cu un R12 sau cu o asa zisa Dacia ...? Clar ca nu o vei vinde. Nu ar fi mai ok sa nu faci modificari reversibile si daca chiar vrei sa uimesti nu cred ca este mai mult de 800 dolari transport maritim sa iti aduci de la noi o Dacia Bafta in continuare! |
Merg mandru cu o Dacie la car show!!! :D De adus aici o Dacie nu ar fi o problema, sa o inmatriculez ar fi o bataie de cap. Plus nu se compara tabla de la Dacie cu cea de Renault facut pentru export. Au venit doi prieteni din Romania in vizita si cand au vazut masina nu le-a venit sa creada. Au zis ca in Romania nu gasesti Dacie la care sa se inchida usile si portbagajul asa de frumos si totul sa fie aliniat. Poate la vara cand vin in vizita, daca gasesc o Dacie pe gustul meu o sa o pun pe vapor. Poate il conving pe NIG sa-mi vanda masina haha. Dar pana atuni ma mandresc cu Dacia (Renault 12) mea :)
|
2 Attachment(s)
poate stii si Dacia asta
|
Quote:
Felicitari pentru masina, mai rar prin Americuta asa ceva8) |
Quote:
Ai sa ai fantastic de mult de furca cu reparatia caroseriei. Ai multe de remediat, iar piesele vor trebui facute de la zero. |
Quote:
@TzucuNY - Mai pune si tu niste poze recente cu masina ta, chiar sunt curios in ce stadiu e acum. :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte tare chestia cu Dacia prin NY. Sunt curios cum o sa iasa in cele din urma.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning