![]() |
Re: Dacia 1300 cu imbunatatiri :)
frumos ..:) auzi nu iti mere ceasul de presiune ulei sau sta la 1 presiunea..ca atunci e grav:-s ..poate imi dai un pm cu id tau de mess.:\
|
Quote:
|
vezi ca nu-ti merge ceasul de presiune ceea ce e cam grav.... pune mana si reparal verifica firele...
ca o sa te trezesti fara ulei si dupaia plangi langa ea ca nu tia indicat ala cand trebuia... |
Quote:
|
sonda aia e sonda:)
|
1 Attachment(s)
am gasit niste bare la o dacie care nu mai e folosita de 2 ani m'am interesat de proprietar si maine ma duc sa vb cu el sper ca le da eftin
|
Quote:
|
crezi ca merita sa vb cu stapanu?
|
4 Attachment(s)
Dupa ploicica
|
am vb de bari si nu le da :cry2: daca are cineva modelu acela de bara sa imi dea pm! :ihearu:
|
eu zic ca nu ai vorbit cu propietarul
|
am fost, am batut la nenea la usa l'am intrebat civilizat :) daca le da ..si a spus ca nu le da ca vrea sa faca masina :| daca era ceva le dadeam pe ale mele +o suna de bani da nu a vrut :|
|
Quote:
Dupa ce se vede clar in ce stadiu a lasat-o, deodata cand te-ai oferit tu sa ii cumperi ceva de pe ea, vrea sa o faca. Iti spun eu ca probabil vrea sa o duca la REMAT, dar fiind probabil chitros din fire nu vrea sa dea piese de pe ea. Mai bine nu te-ai fi dus la el si te serveai singur...:lol:... Glumesc....sau nu8) |
Quote:
Arata binisor masinuta Dacia FWE.Bafta cu ea in continuare!:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning