![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
vad ca nu a intrat site ul cu farurile, e de la "autoaccesorii"
|
Quote:
Iar despre felul in care scrii... si mai si. Se acepta greseli pe forum ca doar nu dam examen, dar nu ce faci tu - esti paralel cu limba romana ca si cu restul, inventezi cuvinte noi cred ca d-aia ai si diplome. Apropos, volanul si schimbatorul imi plac la nebunie, la fel de mult si bordul masinii, sunt unice si probabil la fel de scumpe ca restul. Oricum este cel mai frumos bmw e30 cabrio retro Made in China. Pana la urma ai inscris-o in retromobil? |
salut, ca o paranteza pe langa discutia dintre tine si aerox_replica as vrea sa mai citesti odata ce scrii aici "
Quote:
Eu inteleg ca vrei sa o inscrii in retromobil, iar la cateva posturi mai recente spui ca de fapt tu esti invitat de onoare, ai diplome si ca nu o poti inscrie, deci te contrazici si intaresti afirmatiile lui aerox_replica . Nu am nimic cu tine, apreciez investitia si modelul ( bmw e30 ) dar nu pot sa te felicit pt gusturi, stiu ca astea nu se pot compara, eu as fi mers pe original, mtech II, nu as fi ales stopurile alea ci hella, la fel si farurile si volanul :) . Din ce stiu in retromobil se pot inscrie doar masini 100% originale, nu tunate sau modificate cum este a ta . Bafta ! |
cum mai arata masina in momentul de fata? poze ceva?
|
offf,lasati omul in pace,si-a facut masina cum ai place lui,si daca ai place sa-si petreaca timpul cu cei de la retro care este problema,acum tb. sa ai o masina retro ca sa iesi cu ei
|
wan ,tu te apuci sa te ei cu lumea pe aici (am pretenti) ,omul poate sa fie un posesor de M6 sau de abonament ratb,orice ar fi nu vad rostul sa stai sa te obosesti cu relpci s.a.m.d.
|
Quote:
este capabil sa aprecieze o facatura made in china fata de o masina veche restaurata sa fim seriosi si sa ne cunoastem lungul nasului , daca avem bani de un kit samco, un alt kit turbo (ebay........china) si o coafare a caroseriei asta nu inseamna ca masina este ....RETRO, sau ca am inventat apa calda nu vreau sa i-mi luati in nume de rau dar realitatea este pe aici ( parerea mea ) cu atit mai mult cu cit inteleg ca proprietarul este si posesorul unui service auto ar fi trebuit, cred eu sa fie mult mai conservator (lambo-dors,nu are nici o legatura cu linia estetica si cu originalitatea masinii. nu vreau sa aduc prea multe critici pt ca tin foarte mult de gust , vreau sa fiu doar obiectiv pt ca ma gindesc ca pt asta este facut topicul eu ii doresc proprietarului mult succes in continuare si sper sa vada lucrurile BUNE din critici |
Quote:
bravo lui ... P.S. am auzit ca si tu "muncesti" la un m3 e46 de vreo' 6 luni ... :lol::lol::lol: asta da spor !!! :idea:;) |
Poze noi cu stadiul in care se afla masina (?!)
|
Quote:
|
Quote:
p.s. poate mergem cu el Duminica la Pitesti !!! |
scuze pt off topic dar propun deschiderea topicului (fram ursul polar BY DGH) sa ne mai incintam si noi privirile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning