![]() |
am vazut wobu aseara pe la sora
|
Re:
Quote:
umbla junior cu el de numa :D |
si nu e racer agresiv ,,merge finutz cu ea
|
felicitari pilotilor nostri din CSRpentru locurile ocupate in raliu :twisted: :twisted: :twisted:
|
si sa nu uitam prestatia daciutei 1100 looooool din pacate m-a facut supernova aia cu 1,5 secunde
|
mah mie dc nu imi dati un stiker de ala cu CSR?
|
VREAU STICKER!!!!!
|
cine vrea stickere ...pare foarte rau tre sa platiti :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Mai nu am mashina(deocamdata) da ash vrea sa ma inscriu shi eu in club.fac tot ce ii necesar nu ii problema numa sa vad ca este un club serios in CJ shi se face remarcat.sper ca pana in toamna sa imi iau shi io un e-klasse din 2000(benzina) asha ca eu va azjut cu tot ce trebuie pt club
[email protected] |
Re:
PS: am avut mashina da dupa o explozie la 140 km/h .....
mai departe va las pe voi sa va imaginatzi :roll: |
Cat taxezi pentru un sticker... :?: :?
|
Sa ma phoot in ele stickere. Ce pana mea va trageti pe coor atata? Va platesc materiale si bataia de cap ca nu ma astept sa va osteniti pe gratis ... da da-o dreaq ma... :x :evil:
Ori faceti o treaba serioasa ori lasati pe altii... Am cerut un amarat de sticker... daca e un club atat de exclusivist, doar pentru elita racerilor clujeni, si faptul ca ati vedea stickerul CSR pe masina mea ar aduce rusine clubului atunci imi cer scuze pentru indrazneala mea si nu va mai deranjez. :oops: PS.: scuzati franceza... de obicei nu recurg la limbaj obscen pentru a-mi face cunoscut punctul de vedere... |
ma omule ,ce te agiti atata .nu avem acuma .suntem toti in sesiune .ale noastre is facute la repezeala ca sa le avem la concurs .ai rabdare ca nu toti avem .mircea nu are nici papu asa ca ai rabdare ca si eu am asteptat pana am primit si nici macar culoarea care am vrut-o.asteapta si facem tot
|
ok am intzes care este problema! deci nu se poate face nimic pana cand nu ies nu stiu ce acte...! cand o sa fie gata actele daca vreti ma pot ocupa eu de stikere!! daca ii nevoie ... sa fiu si eu util cu ceva! :lol:
|
Sa ma phoot in ele stickere
si te astepti sa vorbeasca cineva serios cu tine freack |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning