![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
dap stiu si eu de service ala !! acolo faceam si instructoru meu masina!! sunt dati naibi aia acolo!!!
|
Aha... nu am fost pe la ei pana acum... Eu prefer sa merg la RK Motors, au atelierul pe la romanesti...
O sa te rog sa imi spui si mie ce ai facut si cat te-a costat reparatia la chiuloasa... ca sa stiu si io ce preturi au... MS! |
Hmm... nu e pacat sa vinzi masina dupa cat ai muncita la ea???
|
Quote:
|
Un xenon sh :lol: Fara nu faci nimica...doar dai banii degeaba si pana la urma tot acolo vei ajunge.
|
Farurile sunt matuite???
|
Quote:
|
De ce ai simtit nevoia sa te bagi' tu si sa jignesti nu pricep..:???:data viitoare citeste de mai multe ori si abea cand ai inteles ce a vrut omu' sa zica posteaza, daca nu esti sigur nu te mai baga! OK!
Ai spus acelasi lucru pe care l-am spus si eu, cei drept cu mai putine cuvinte ;) |
In primul rand...Offtopic: Nu am avut intentia de a te jigni, ar fi ultima dorinta a mea... El a cerut o rezolvare mai ieftina de xenon...pai si un xenon SH cat te-ar costa dupa parerea ta? Merita diferenta de cateva sute de mii, poate un milion fata de cel nou? Mai bine faci un polish ca lumea la faruri si pui un xenon NOU si 1 an cat ai garantia nu te mai atingi de partea de iluminat!
Repet: nu am avut intentia de a te jigni, insa ai expus exact mentalitatea romanului care pe o parte economiseste si pe cealalta iese gaura mai mult! |
Tot off topic!
Tu cand zici ca mai bine dai un polish la faruri in loc sa cumperi o pereche noua ce mentalitate ai :-):?:intreb asa...retoric...nu e nevoie sa raspunzi. |
Ma simt nevoit sa iti raspund...Pt ca ceea ce compari tu nu au nici o legatura. Argument: o polishare la AMBELE faruri NOI costa 30 lei, si iti ies farurile ca noi, cu luciu si transparenta f bune! O pereche de faruri costa 580 lei x 2 = 1160 lei...Diferenta de pret este de peste 90% ! Pe cand diferenta de pret dintre un xenon nou si unul sh de aceeasi marca este de aproape 50% !
Si , in plus, omul a intrebat ceva serios, ca sa il ajutam...Nu sa ii raspunzi tu la misto, ca nu cred ca are nevoie de mistouri...Daca mai ai ceva de comentat ai functia PM, nu ii mai polua topicul omului...cu mistouri sau glume !!! Si nu mai fa aluzii aiurea intre forumuri ca din cate stiu si tu ai cont pe forumul respectiv , e naspa sa vb urat de ceva la care iei si tu parte sa stii!!! Hai multa bafta in continuare! Scuzele mele pt poluarea topicului initiatorului acestui topic! |
Gata nu va mai certati am inteles ideea,luni urmeaza sa imi trec masina pe numele meu,dupa aceea ii pun toba sport,pun folie pe fata si pe luneta,ii fac semnalizarile spate fumuri,si mi sa pus rau pata sa ii pun dungi albe pe masina,stiti pe cineva care pune prin craiova?https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1228944725
|
Sfat: Fara dungi, toba sport si folie pe fata; Semnalizarile dau chiar bine negre asa, dar s-ar putea sa se ia de tine cineva cu un chipiu albastru :)
|
De dungi nu inteleg cum ar putea sa se ia,de restu sincer chiar nu ma intereseaza nu am luat eu amnezi cu oltcitul,si daca ar fi sa imi fac eu masina dupa cheremul lor unde ar mai fi tuningul?
|
@ Banzay, ce ti-o fii frica asa de politie...??? La toti spui sa nu isi puna folie pe fata...
Dupa parerea mea nu e o problema grava de care sa se ia politia. Eu am pe ambele masini si nu mi-a zis nimeni nimic. Politia te opreste numai daca faci nereguli in trafic, niciodata nu te opreste special pentru folie, pentru ca nu are timp sa realizeze daca are si pe fata... e greu. Poate sa se ia de toba aia sport, NUMAI DACA FACE ZGOMOT PUTERNIC, asa nu ii deranjeaza cu nimic... Iar de dungi, fiecare cum ii place. Eu unu consider ca da bine daca ii pune si niste jenti...! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning