![]() |
Re: CNVCD - Etapele V-VI - Sinaia
Multumesc. M-am lamurit acuma si in legatura cu cateva iesiri.
|
frumoasa trecerea lui TITI AUR....4x4 rules !!!
|
this is precision stuff! :lol: (Jeremy Clarkson)
|
frumos, in orice caz foarte frumos
|
Se vede ca TITI AUR este tatic, bunic si veteran al raliului in genere. Deosebit de frumos, daca am avea si o filmare on-board din masina lui ar fi ideal :)
|
se vede si faptul ca titi a reusit sa stoarca untul din masina aia,si ca masina merge foarte bine ;)
|
Mi se pare doar mie sau trage cel mai bine dintre mitsubele de top, cea a lui Aur?
|
Quote:
|
as avea si eu o intrebare: unde a disparut eleronul spate de pe evo-ul lui ono?
fratilor RESPECT, va trebuie nebunie sa mergeti asa. mi-a placut mult si cel cu clio (care in final l-a "parcat" cu suspensia rupta) - a scos untul din masinutza aia. bravo baieti! |
In unele urcari era, in altele nu. Banuiesc ca incerca Ono diferite setari.
|
foarte faine filmarile :D
|
ONO a incercat alta setare nefiind un traseu cu viteze de varf ridicate. Pana la urma a ajuns la concluzia ca are un rol mult prea important in tinuta masinii de drum si l-a montat in urmatoarea mansa.
Felicitari Daniel |
Felicitari participantilor. Anul asta de coasta parca e din filmele chinezesti cu shaolini. Se bate elevul cu maestrul, fac vraji ,intrigi,etc.Tare
|
la acest raliu se putea inscrie orice masina sau trebuia sa corespunda intr-un anumit fel masina...?
|
Trebe sa corespunda anumitor cerinte. Vezi ca e un topic cu cineva care intreba cam ce tre sa cuprinda o masina de raliu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning