![]() |
ciclistu, daca te uitai la ce am scris ai fi observat ca sunt si detalii tehnice
motor de Phoenix Cobra de 7,4l , 8 cilindri , 405kw(551 Cp),759Nm,top speed 305 km/h,rezervor de 160 l,genti :8,5x17 Zoll de Al 235/45 R17 ,cutie in 6 rapoarte,etc sasiu de VW Golf 3 investitia totala in creerea masinii a fost 300.000 DM aproximativ 150.000 Euro.... masina e la vanzare pe www.mobile.de |
hmmm am fost peaproape... :D
|
WannaDie, mesajul tau cu datele tehnice a aparut dupa mesajul scris de mine si de aceea nu l-am vazut.
|
unde credeti ca se face cel mai ieftin tuning in cj?? si care credeti ca sunt cele mai tunate masini ?
|
hmmm
la noi se face mai mult styling decat tuning... oricum... cred ca nova lu fred... :mrhappy: parerea mea.... mie imi place mult... |
1 Attachment(s)
frumos.....nu? :D
|
Re:
OPA fan Peugeot ! :D calin aia ii masina ta ? sau era la misto ! :D
|
aia ar vrea sa fie... e faina :D
|
daca a-ti citi prezentarea lui Cali.. are calibra
in fine , CORRADO 2 cum vi se pare!mie mi se pare o masina incredibila pt in raportul pret - dotari -performante |
hmmm corrado 2?... deocamdata e un prototip... Golf 5 GTI lafel... cica o sa aiba motor 2.0 turbo de 200 CP...
|
3 Attachment(s)
no comment.... :shock:
|
Re:
Bha ... sigur nu`s trucaje ? :roll:
|
calibra sigur nu e... audiu facut de mtm... nu cerd ca e... in schimb SL-u'...
e prea SF... ooricum... chestia aia se poate obtzine prin cromarea sau nichelarea caroseriei... |
Re:
da ma da stiu ... da si io mam referit la sl-u ala ... ii prea de tot
|
Misto Calibra, dar si Benz-ul si Audi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning