![]() |
welcome....si daca poti sa schimbi la detaliile personale la locatie din \"clij-napoca\" in cluj napoca...esti SI mai binevenit :) bafta... :wink: glumeam
|
4 Attachment(s)
Am zis ca o sa pun si eu niste poze cu mashinutza mea. Cateva imagini...poate imi dati niste idei ce sa mai schimb la ea
Nume: Vali Varsta: scrie la descrieri Masina: Opel Kadett (care sper ca in curand va avea un motor pe injectie) Carburant: Benzina clar |
foarte buna tinichigerie...felicitari :wink: ....in leg cu sfaturile...sunt multe :Ppractic a ta e stock inca..deci: toba,jante,niste arcuri sport daca nu niste suspensii,acum..depinde de ce vrea fiecare de la masina...oricum e mult de lucru..si mult mai multi BAAANI :(
|
va salut pa tati
2 Attachment(s)
NUME: CALIN
OCUPATIA:instalez alarme auto si muzica auto MASINA:bmw rechin (318 i,1800cc,105 cai cam obositi,si mindria mea -servo directia si trapa:-) )(acum saracu Ii la doctor tinichigiul) am si 2 pozE cu "NAVA" |
Re: Prezentati-va!
Salutari si bun venit !
|
salut...eu sunt pe forum de o zi...sunt pasionat de masini...imi plac la nebunie...insa din pacate inca nu imi permit una...student fiind...si totodata pe banii mei in cluj...asta e...trist dar...speranta moare ultima :)
|
Nick : Junker
Age : 21 Masina .... nam :sad: :sad: (urmeaza...) Vreau Honda 8) |
salut...salut ;)
|
sal
NUME: Claudiu nick: Claudius Ocupatie: Elev....... Masina: Citroen Visa ( pe motorina :(() poze cu mashina nu am momentan pt ca ii la modificat dar cand o aduc acasa o sa postez si cateva poze |
Salut si bun venit!;)
|
sal
nume: vlad nik : vlako sau Semeghin :P ocupatzie:la scoala masina : dupa ce fac 18 mai vedem |
Salut si bun venit!!
|
5 Attachment(s)
sal,
nume: Silviu masina:Opel Astra GSi 8v 115hp urmeaza alta suspensie,kit complet riger cu aripi umflate si la motor nu se spune Bft!! |
Quote:
|
Quote:
bft |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning