![]() |
mah tekno
intra pe mess si vb aacolo cat despre aeroport,iati gandu nu e loc gandestete ca e o singura pista(defapt 2 ,dar is cap in cap)asa ca nu e loc nu e suficient spatiu liber (in care sa nu aterizeze sau sa decoleze avioane sau stiu eu ce draq!) ti-am spus daca vrei sa stii mai multe intra pe mess si vb acolo ai id meu ca ti-am dat add tie asa ca acum stii.. |
Quote:
piry..iti multumesc pt interventia ta...ca intotdeauna pe faza... ...nu zic prea multe...decat ca mai vb noi.... WanaDie....in cazul in care vrei sa afli exact cum e cu sediul,banii actele...unde se depun, in cat timp ies si cata experienta are jurista care le face...te rog...cu cea mai mare placere iti dau detalii(nu aici pe forum)...pe privat..pe yahoo messenger. ufo_strengaritza de obicei dupa 23 pana la 5-6 dimineata... fii mai explicit cu ultima parte..te bagi sau nu?....ba ca sa \"stati\" pe curul nostru..baca \"sa legalizam\"...adik te incluzi si pe tine...hotareste-te... io am zis mare,tare si clar....ca dupa ce va fi gata nu am nevoie de \"viteji de dupa razboi\"...asa ca e cumva \"important \"cine reuseste pana la urma p.s.sper ca nu am trimis de mai multe ori postul ....ca nu stiu ce eroare imi da... |
p.s.s.sa trecem pe chat sau csr ca iar bagam offtopic... :roll:
|
distractie placuta la intalnire(azi ii joi),am citit forumul si vad ca aceeasi treaba,si certuri..hhhhhhhhhhhhhaa :lol: salutari din spania.loooool
|
Re:
Da ma ... so stricat selektoru ca o venit politia :( :( :(
|
Las ca am scapat ieftin, de data asta.
|
shit guys...am reusit sa vad la stiri un calibra rosu tunat...un tip care se dadea jos din masina...si aia de la stiri care o zis ca le da de la 3 luni la 2 ani puscarie .....
pro tv cluj dupa cate am inteleg o tabarat gaborii.... ce s-o intamplat? o prins pe careva? najpa najpa....imi amintesc de ce s-o spus cand am fost la suc.. |
Re:
o fuck .... ce trist
|
hai sa vorbim vorbe... reporteritza a spus ce zice legea... shi cu asta basta
|
Corect Vio, pe ala cu Calibra, care ii prieten cu un prieten de-al meu, eu cred ca se scoate si pe deasupra is amandoi la prima abatere, cred.
|
........
\"prieten de-a lui un prieten\" sau \"ala cu masina cutare\" sau ala cu calibra cutare ...................... ca si <<CLUB>> ma gandesc (ma repet) ca ar trebui sa ii implicati pe baietii care participa la curse , care isi forjeaza masinile (de okii bitanjilor are sparg semintze , si de lacere :) ) , implicati-va! cat despre taxa vietzi de ...600.00 mii parca sau cat ...pt voi care sunteti in majoritate elevi studenti(sunt si student si eu) mii se pare o suma mare si fara rost !! adica dau 600 mii si ce fac :) .....in fine . daca ar fi 50-100 de oamnei in \"club\" si ar pune tati 20 , 50 mii lei de ex. (bani accesibili) cred ca ar fii mult mai operativa treaba!!!!ma rog .....doar o idee !
bafta |
chiar daca is off topic... continui... 50-100 shi 600k... yo i-ash da'... da' chiar acum nu pot...
|
Re:
Io is curios ce o sa fie maine si daca o sa mai mearga cineva in ciurila :D :)))) oricum ne vedem in C.... pfu !
|
cum sa fie... o sa se stranga iar lumea in C maintai... nu cred ca se mai ajunge la ciurila... :lol:
|
Momentam nu sunt dispus sa dau 600.000, nu-i rea nici ideea cu o coleta de cate 50.000 sau 100.000
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning