Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/126681-golf-1-progress.html)

marty88 23-12-09 13:10

Re: Golf 1 - in progress

a venit iarna :( dar ma descurk momentan se scoate dp ea tot se mai sudeaza pe ici pe kolo dp kare pregatit pt vopsit

brosko 26-12-09 14:14

pune niste poze man sa vedem ce sa mai facut la masinuta bafta in continuate:)

marty88 01-01-10 23:11

10 Attachment(s)
nu am avut timp sa fac multe poze o sa pun pozele facute + alte chesti pt masina

P.S. cele 2 scaune sunt de vanzare astept PM-uri

BULLDOG 02-01-10 00:13

o sa regreti sudurile alea mai incolo

marty88 02-01-10 01:59

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 2939130)
o sa regreti sudurile alea mai incolo

da si ku ce vroiai sa lipesc tablele cu guma de mestecat nu vreau sa ma tina o viata si in plus stai chill bro k sa dat cu spray de zink peste da nu am facut multe poze k sa se vada

MadAboutGolf3 02-01-10 03:27

O adevarata telenovela viata acestui iepuras, ba il vinzi , ba nu-l mai vinzi.. dupa aia iar il vinzi.. iar te razgandesti. E o masina care daca va fi pusa la punct si pastrata pe linia ei originala va da foarte multe satisfactii ochiului, merita tot efortul si chiar daca uneori esti tentat sa accepti diferite oferte nu o abandona acum, in stadiul asta, adu-i un zambet in bot si ei ca merita!
Succes cu masinuta!

marty88 02-01-10 12:55

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 2939298)
O adevarata telenovela viata acestui iepuras, ba il vinzi , ba nu-l mai vinzi.. dupa aia iar il vinzi.. iar te razgandesti. E o masina care daca va fi pusa la punct si pastrata pe linia ei originala va da foarte multe satisfactii ochiului, merita tot efortul si chiar daca uneori esti tentat sa accepti diferite oferte nu o abandona acum, in stadiul asta, adu-i un zambet in bot si ei ca merita!
Succes cu masinuta!

nu abandonez stai linistit stim cu toti prea bn ce an a fost anu trecut daia am vrut sa o vand probleme financiare akum sunt achitat cu totul la tinichigiu si la vopsitor asa k astept rezultatele ms pentru incurajari stiu ce iese din masina daca se merita asta nu prea sunt sigur....se merita pt mine pt satisfactia mea k altii rad si o numesc cotet bine asta si este akum dar asta este nu toata lumea sa nascut bogata

MadAboutGolf3 02-01-10 13:49

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 2939677)
"altii rad si o numesc cotet"

altii aia care fac asta sunt doar niste tzarani obositi care nu au cea mai vaga idee ce inseamna sa ai o pasiune adevarata, ceva in care sa iti investesti ultimul ban de paine si tot sufletul tau, iar aia nu vor fi niciodata fericiti de ei , revin sunt doar niste tarani frustrati, iar tu trebuie sa mergi cu fruntea sus mai departe ca iti urmezi visele ;)
spor la treaba!

b08ygs 02-01-10 13:56

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 2939827)
altii aia care fac asta sunt doar niste tzarani obositi care nu au cea mai vaga idee ce inseamna sa ai o pasiune adevarata, ceva in care sa iti investesti ultimul ban de paine si tot sufletul tau, iar aia nu vor fi niciodata fericiti de ei , revin sunt doar niste tarani frustrati, iar tu trebuie sa mergi cu fruntea sus mai departe ca iti urmezi visele ;)
spor la treaba!

iti dau numai dreptate:) sunt destule persoane care inca baga si ultimul ban in masini care chiar merita si de aceea inca vedem vechi bijuterii pe strazi si suntem aratati cu degetul cand sunt luctruite dar badjocoriti cand suntem in restaurari.... asa e lumea rea... dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi doar ca unii vorbesc prostii ca atata ii duce capu:)

bafta cu golfeanu:D

o_kh3 02-01-10 22:58

eu zic sa bagi peria de sarma in contra aripi si sa renunti la turometrul ala cu carbon pe el

rorika 03-01-10 11:50

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 2941007)
eu zic sa bagi peria de sarma in contra aripi si sa renunti la turometrul ala cu carbon pe el

la faza cu contra aripile sunt de aceasi parere ;)

SASU5 03-01-10 12:36

chestia cu "cotet" am auzit.o multi dintre noi, important e sa nu.i bagi in seama, e visul tau,placerea ta si trebuie sa lupti,cand o sa fie gata o sa vezi cum intorc altii capul;)

marty88 03-01-10 21:57

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2941879)
chestia cu "cotet" am auzit.o multi dintre noi, important e sa nu.i bagi in seama, e visul tau,placerea ta si trebuie sa lupti,cand o sa fie gata o sa vezi cum intorc altii capul;)

nu fac asta k sa intoarca alti capu o fac pt mn si pt placerea mea personala....cat despre contra aripi vor fi facute cu flexu cu peria de sarma sau cu bormasina cu perie de sarma ...la turometru nu renunt pt k imi place si akum sa bag si niste poze

brosko 03-01-10 23:52

da asa mai merge man spor la treaba si in 2010;)

charlieptm 04-01-10 01:45

hai bafta la masina....incepe sa fie mai "curata" ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning