![]() |
1 Attachment(s)
back on topic: transmisia este gata - maine o urcam pe masina - din fericire pt mine nu am descoperit nici o uzura, sau problema - ambreiajele sunt ca si noi - garniturile la fel - totul este in perfecta stare desi biciul a fost/este/si va fi la ordinea zilei :D - urmeaza putina magaiere de la consult III - vreau sa incerc alte setari pt LC - si dupa o scot la plimbare inca putin!!! asta pana urmatoarea mangaiere mai serioasa - mangaierea aia de 850 + cp!!!:D
Quote:
|
Re: Nissan GT-R
Ce tare, incet incet o sa se faca masini de 10 sec. si in ro.
Si concurenta dintre firme este super tare si o sa fie si mai tare cand o sa se mute de pe forum pe pista. Urmarea logica ar fi sa se sinchiseasca cineva cu bani si sa faca si o pista.. Multa bafta. |
Aici se vor gasi filmari interesante cu masina -pt moment de proba sunt doar unele mai vechi de pe youtube - https://www.youtube.com/user/georgerg
|
cum e cu masina?
ajungi in weekend in ungaria? |
Quote:
Cu ungaria inca nu stiu - decid pana luni daca ajung - depinde de mai multe aspecte! |
salut.felictari pt masina...:) superba.. si app tiamvazut inceputirile cu ea la 1/4 ... :P starturi mai grele dar pana la urma ai ajuns so stapanesti foarte bine:))
|
cand te dai cu MOM-ul?
|
Quote:
|
Quote:
Nu strica niciodata intr-adevar, o `intrunire` intre cele doua, dar nu pt rezultat, ala se stie.. bafta multa ambilor protagonisti, masinile sunt chiar fenomenale. |
Quote:
|
Quote:
La obiect postul ca intotdeauna. Exact la cele spuse de tine ma gandeam si eu: in primul rand transmiterea puterii la sol, apoi aerodinamica, stabilitate si nu chiar in ultimul rand putere :d Si eu cred ca e de pe alta planeta gtr-ul fata de ursache. Eu sunt si putin subiectiv pt ca am un urs de 300 de cai, usurat si cand accelerez il apuca strechea si o ia in toate directiile..ma gandesc ca dupa 500... Eu vad un urs langa un astfel de gtr doar pe pista amenajata, cu cauciucuri si suspensie de drag..altfel..nici o sansa dupa parerea mea. App..iubesc ambele masini, le-am vazut live pe amandoua. Felicitari |
Astazi GTR-ul alb a primit un mic cadou - nu se vede dar se simte grav!!!
|
un bradulet cu aroma de pasarica nipona :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am vazut ieri in jur de ora 19:00 un GT-R alb pe DN1. Banuiesc ca tu erai ca ii "crosetai" pe toti am vazut, plus ca din ce stiu e cam singurul alb din Bucuresti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning