Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/126572-nissan-gt.html)

georgerg 09-09-09 00:59

1 Attachment(s)
back on topic: transmisia este gata - maine o urcam pe masina - din fericire pt mine nu am descoperit nici o uzura, sau problema - ambreiajele sunt ca si noi - garniturile la fel - totul este in perfecta stare desi biciul a fost/este/si va fi la ordinea zilei :D - urmeaza putina magaiere de la consult III - vreau sa incerc alte setari pt LC - si dupa o scot la plimbare inca putin!!! asta pana urmatoarea mangaiere mai serioasa - mangaierea aia de 850 + cp!!!:D

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2623388)
,,,dak iti aduce mosu 3 kituri de oil cool unu e al meu dar probabil la pus din gresala la tine :)))

hmm nu stiu ce sa zic - cred ca despre asta era vorba sa greseasca!!! mai bine aduce 2 seturi din fiecare ca sa nu se supere nimeni!!!:lol:

bimmer3 09-09-09 10:00

Re: Nissan GT-R

Ce tare, incet incet o sa se faca masini de 10 sec. si in ro.
Si concurenta dintre firme este super tare si o sa fie si mai tare cand o sa se mute de pe forum pe pista.
Urmarea logica ar fi sa se sinchiseasca cineva cu bani si sa faca si o pista..
Multa bafta.

georgerg 19-09-09 19:02

Aici se vor gasi filmari interesante cu masina -pt moment de proba sunt doar unele mai vechi de pe youtube - https://www.youtube.com/user/georgerg

kickass 19-09-09 20:14

cum e cu masina?
ajungi in weekend in ungaria?

georgerg 19-09-09 20:49

Quote:

Originally Posted by kickass (Post 2652914)
cum e cu masina?
ajungi in weekend in ungaria?

Masina e ok - merge bine transmisia - am iesit la probe :-).
Cu ungaria inca nu stiu - decid pana luni daca ajung - depinde de mai multe aspecte!

cata x 20-09-09 12:38

salut.felictari pt masina...:) superba.. si app tiamvazut inceputirile cu ea la 1/4 ... :P starturi mai grele dar pana la urma ai ajuns so stapanesti foarte bine:))

Brynk 21-09-09 21:42

cand te dai cu MOM-ul?

georgerg 21-09-09 22:13

Quote:

Originally Posted by Brynk (Post 2658252)
cand te dai cu MOM-ul?

Cand am timp si cand se prezinta - am asteptat odata degeaba dar a avut probleme si nu a venit.

bimmer3 25-09-09 09:19

Quote:

Originally Posted by Brynk (Post 2658252)
cand te dai cu MOM-ul?

Mult respect pt ce a facut mom, am vazut masina la lucru, este intr-adevar deosebita, dar tot e din alta clasa fata de masina din topicul asta.
Nu strica niciodata intr-adevar, o `intrunire` intre cele doua, dar nu pt rezultat, ala se stie..
bafta multa ambilor protagonisti, masinile sunt chiar fenomenale.

georgerg 25-09-09 10:00

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 2667578)
Mult respect pt ce a facut mom, am vazut masina la lucru, este intr-adevar deosebita, dar tot e din alta clasa fata de masina din topicul asta.
Nu strica niciodata intr-adevar, o `intrunire` intre cele doua, dar nu pt rezultat, ala se stie..
bafta multa ambilor protagonisti, masinile sunt chiar fenomenale.

inca nu am vazut personal mom-ul dar reteta motor mare + turbo + masina usoara da rezultate cu siguranta - daca se respecta si fierul si se lucreaza profi atunci rezultatele sunt chiar impresionante - ceea ce reuseste GTR sa faca este sa puna foarte mult din puterea motorul pe asfalt datorita sistemul de transmisie specific GTR - toate testele au aratat in final ca pierderea este undeva la ~ 12-15% - asta este motivul principal pt care masina nu sufera chiar daca nu are caii sau greutatea scazuta a adversarilor care sunt si cu 500 de kg mai jos ca GTR - si mai este o treaba de spus - aerodinamica!!! masina este foarte happy si stabila si la 320 kmh unde ajunge fara stres!!!:D eu inca astept sa vad un adversar care sa imi puna probleme asa cum este masina pt moment ca sa am motiv sa trec mai repede la nivelul urmator - si la acest nivel rezervele sunt destul de mari - ceva de genul ~50 de cp pe care inca nu ii arata masina din motive minore - eu imi doresc un GTR cu 850+cp si maxim 1650 kg - pe care sper sa il am cat de curand!:D asa ca spor la treaba adversarilor si sa auzim de bine!

Razvan_MFV 25-09-09 11:15

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2667656)
inca nu am vazut personal mom-ul dar reteta motor mare + turbo + masina usoara da rezultate cu siguranta - daca se respecta si fierul si se lucreaza profi atunci rezultatele sunt chiar impresionante - ceea ce reuseste GTR sa faca este sa puna foarte mult din puterea motorul pe asfalt datorita sistemul de transmisie specific GTR - toate testele au aratat in final ca pierderea este undeva la ~ 12-15% - asta este motivul principal pt care masina nu sufera chiar daca nu are caii sau greutatea scazuta a adversarilor care sunt si cu 500 de kg mai jos ca GTR - si mai este o treaba de spus - aerodinamica!!! masina este foarte happy si stabila si la 320 kmh unde ajunge fara stres!!!:D eu inca astept sa vad un adversar care sa imi puna probleme asa cum este masina pt moment ca sa am motiv sa trec mai repede la nivelul urmator - si la acest nivel rezervele sunt destul de mari - ceva de genul ~50 de cp pe care inca nu ii arata masina din motive minore - eu imi doresc un GTR cu 850+cp si maxim 1650 kg - pe care sper sa il am cat de curand!:D asa ca spor la treaba adversarilor si sa auzim de bine!

La obiect postul ca intotdeauna.
Exact la cele spuse de tine ma gandeam si eu: in primul rand transmiterea puterii la sol, apoi aerodinamica, stabilitate si nu chiar in ultimul rand putere :d
Si eu cred ca e de pe alta planeta gtr-ul fata de ursache.
Eu sunt si putin subiectiv pt ca am un urs de 300 de cai, usurat si cand accelerez il apuca strechea si o ia in toate directiile..ma gandesc ca dupa 500...
Eu vad un urs langa un astfel de gtr doar pe pista amenajata, cu cauciucuri si suspensie de drag..altfel..nici o sansa dupa parerea mea.
App..iubesc ambele masini, le-am vazut live pe amandoua.
Felicitari

georgerg 26-09-09 01:15

Astazi GTR-ul alb a primit un mic cadou - nu se vede dar se simte grav!!!

KAY_ 26-09-09 04:50

un bradulet cu aroma de pasarica nipona :D

georgerg 27-09-09 01:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2669702)
un bradulet cu aroma de pasarica nipona :D

braduletul cred de la asta se trage!!!:crazy::lol:

gabin 27-09-09 11:00

Am vazut ieri in jur de ora 19:00 un GT-R alb pe DN1. Banuiesc ca tu erai ca ii "crosetai" pe toti am vazut, plus ca din ce stiu e cam singurul alb din Bucuresti :D

All times are GMT +2. The time now is 16:29.

- Copyright 2026 4Tuning