![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
Da dar scopul e sa il vezi usor nu sa iti iei ochii de la drum! Si in plus te lipsesti de o gura de ventilatie, in special vara de A/C, eu nu as face treaba asta! Raman la ideea mea, pe stalp si practic si aspectuos!
|
Rugaminte
Salut, am si eu o ruugaminte m-ar intersa cum ai realizat suportul pentru difuzoarele din spate, as vrea sa imi fac si eu :d
|
suportul pentru difuzoare l-am primit de la un coleg de pe matizclub.ro
daca ai deja placa, poti merge la orice atelier de mobila si iti face acolo. ca si pret, undeva pe la 20-25ron |
6 Attachment(s)
scuzati bomba ca e murdara, dar ce sa ii faci...
ca s-a terminat iarna, bomba mea s-a innoit cu jante, folie si anvelope noi de vara :) |
O vopsea pe bari si eu super!;) Felicitari pentru achizitie. Arata foarte bine cu jante!
|
Spune-mi te rog, ai dat jos chederul de la geamuri pt a pune autocolantul pe stalpi ?
|
Se iti fie de bine, sau bombei, ma rog. :lol:
Ii sta foarte tare, eu daca as da atatia bani pe niste jante nu ar fi de 13" dar asta este. Folia este omologata ? PS: Fa'i o baie. |
de vopsit nu vreau sa le vopsesc din motive evidente (uita-te la numere - sunt strambe) spoiler si bara fata sunt peste tot sterse de masini si carucioare de cumparaturi. Cu o vopsea, ar creste pretul in cazul in care ar trebui schimbat spoilerul.
undeva la 150 ron spoiler sau bara + vopsit . @sv25mbn - nu, am tinut destantat chederul de la geamuri. Am dat jos doar chederele de la baza geamurilor (se prind prin interior cu holsurub) @rzd - am preferat jante de 13 pentru ca m-ar fi ajuns mai mult jante de 14 sau 15 + anvelope pentru ele. cu jante de 13 + anvelope am ajuns la limita cu banii :) |
;)i-ar sta bine cu niste jante si o combinatie de culori pe caroserie
|
alte jante ? de abia le-am luat pe astea.
cat despre culori pe caroserie, altceva in plus fata de cupola nu cred ca s-ar potrivi. vezi asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1244659834 |
1 Attachment(s)
donatie de la katz de pe matizclub.ro
filtre pentru dragele de subwoofere :) Multumesc pentru toate sfaturile si ajutorul dat pentru proiectul meu :) |
Cat ai dat pe cauciucuri? Trebuie sa ii iau si eu opinci noi la rajnita:-)
|
120 ron/anvelopa cu tot cu montat si echilibrat + 5 ron / roata sa le pun azot
|
doar 120 lei cauciucu? ai scapat ieftin, oricum arata binisor, nu sunt fan al acestor jante, (prefer cele cu buza) dar dau uimitor de bine, acum daca tot ai inceput pune si o suspensie mai joasa daca esti castigat daca nu:-?, vopseste barele sau incearca ceva unicat din ele:D
bafta!! |
pentru moment o sa vopsesc in interior consola de bord, etrierii si tamburii
si voi incerca sa achizitionez un turometru. si atat, pana prin vara. bani de-ar fi... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning