![]() |
Re: Nexia - Under construction
2 Attachment(s)
La pregatit au fost pe la cineva prin catargiu.La un vopsitor liviu care a lucrat la redexim.
2.500 000 a costat |
Arata foarte bine.
Te asteptam la meet daewoo craiova :d poti sa mai urmaresti aici topicul http://www.craiovaforum.ro/fan-clubu...up-376639.html |
Multumesc frumos
|
Foarte bine arata masina ... felicitari!
Din fata aduce cu cielo-ul meu .... :P Cum ai facut single wiper ? Inca o data felicitari .... vad ca deja in Craiova au inceput sa reapara cielo-uri lucrate bine. Bravo! |
Multumesc frumos.Single wiper am cumparat mecanism de opel.In cazul meu de corsa dar poti sa iei de oricare caci cel pe care l-am luat eu nu se potrivea nici la corsa fara modificari.Apoi munca probe,ciocaneli si taieturi,distantoare si prelungiri.Si..a iesit pana la urma si chiar merge bine
|
rik, nişte poze nu ne mai pui ?
|
foarte frumos proiectul.o sa iasa cu siguranta ceva frumos cu bun gust:P.mult succes in continuare
|
3 Attachment(s)
Inca niste poze.Azi am mai scos-o putin.Am cam neglijat-o in ultimul timp(m-am apucat de o insecta swift gti)si nu prea am mai avut timp pt nexia.Va tin la curent
|
Foarte frumos Rik! Totul facut cu bun gust! Pe aceeasi idee de simplitate am mers si eu. Sper sa iasa ceva de bine si la mine :D
Oglinzile astea de unde le-ai luat? Fk? Se merita fata de cele originale (nu vorbesc de look ci si de utilitate) Multa bafta in continuare Rik, sunt curios cu ce ne mai surprinzi! |
Numai la look se merita oglinzile.La utilitate deloc.Nu au reglaj interior,sunt prea mici iar la maxim reglate tot nu se vede fara sa te apleci.Mercy
https://forum.4tuning.ro/426-masina-m...cta-rosie.html |
Imi cer scuze de off-topic ...nu dai la schimb jantele ?
|
Din pacate nu:(
|
5 Attachment(s)
Am mai dat o raita pe la Ranca si am alergat unpic un seria 3 ultimul model...s-a lasat pagubas pana la urma
|
Ooo ce bine ii sta pe sosea :D..trebuia sa faci si o filmare..dadea bine pe forum:))..
|
Rică, cică te provoacă Andu, cu 2.0SFI :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning