![]() |
Re: Funny stuff
ar trebuii sa il invitam in parcare vineri cu masina....sa ne-o prezinte.... pwuuhahahah.......
|
Nu-mi vine sa cred, munca mea nu este apreciata acolo.....
|
Ce oameni.....atata pasiune si daruire din partea lui Vlad, si totusi i se sterge topicul...rusine! Mai bine ar sterge gluma aceea de site cu totul.
|
Quote:
Pai depinde unde ai bagat flexu' :chainsaw: in dacie...ca daca n-a fost "acasa" si te-ai dus la cine stie ce atelier nu se pune :lol::lol:. Scrie omul in romaneste :lol::lol: foarte clar pe prima pagina: "Tunning-Home a luat nastere pentru a incuraja pe toti care vreau sa faca tuning acasa":paper: |
Vlad, probabil ai avut prea "putin fantezie" :)))
|
...pe scurt ii picat in cap asta cu sat lui....scuzati "sait" si la baiatul ala cu renault-u toata lumea ii zice sa o lase balta dar el....batman ...batman:lol::lol::lol:
|
reclama dacia :lol: https://www.youtube.com/watch?v=Tk6x45WkokA
|
Referitor la saitul cu tuning facut acasa, am primit un e-mail interesant care suna cam asa:
Subject: Site owner Daca vreti sa faceti misto din siteul asta ? Nu este obligatoriu sa fiti membrii saitului tinning-home! daca mai faceti misto va-m sters. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Foarte bine spus, domnule Kovacs Roland! Felicitari pentru site! |
:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning