![]() |
Re: VW GOLF 6
frumoasa n-am ce zice. Dar spatele seama cu touareg si fata cu scirocco
|
...nu e cu mult mai reusit sau mai frumos ca actualul(fata intradevar este de scirocco,spatele este ORIBIL...iar la interior au prelucrat putin volanul,si consola de pe usa pentru geamuri,in rest nimic...sa vedem variantele sport ca la asta normal daca in loc de jante de aluminiu pui capace si bandouri negre nu in culoarea caroseriei si la interior mai fara dotari si fara dsg o sa arate chiar banal sau urat(cum sunt si majoritatea golfurilor de pe strada)
|
imi place mai mult decat golf V
|
frumos si reusit..imi place..
|
Urata ca oricare alt panzer nemtesc...:lol:
P.S.: Este doar o parere...nu-mi dati in cap!!! |
are botu destul de agresiv si foarte dragut...spatele masini nu este asa reusit in schimb interiorul imi place foarte mult....are niste usi super misto si niste cadrane de bord super tari...parca merita si golfu pana la urma sa aiba o alta forma dar din cate vad este inspirata din Scirocco si Touareg...
|
Toti comenteaza de rau si zic ca seamana fata cu Scirroco si spatele cu Touareg ( este adevarat ). Dar mie personal mi se pare o masina placuta, imi place mai mult decat generatia a 5-a. Este o masina ajunsa la maturitate, cu un design placut, care se va vinde in multe, multe exemplare :)
|
Mie imi place mai multu V-u
|
Quote:
|
ce frumos e :X :X
|
nu ma asteptam sa fie asa de reusit....sincer imi place..acum sal vad si pe strazi..:)
|
fata arata ca la scirocco... dar arata bine
|
astia vor sai intreaca pe cei de la mitsubishi ?ewo 10 ,va fi si golf 10??/
|
E urat :(..sper si cred ca nu va arata asa..
|
Parca e o corcitura intre Touareg si Scirocco....................... interioru e reusit intradevar.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning