Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

serifu_gun 03-03-07 00:22

Re: Alba Iulia

da de ce nu puneti si voi o intalnire,dar mai spre seara,ptr ca poate unii nu pot venii asa devreme,spre exempul eu.deci puteti sa puneti mai tarziu adica ceva dupa 3?

serifu_gun 03-03-07 00:26

si inca ceva la noi in cugir am un tip care face chiptuning si flashtuning preturile difera va dau un nr de telefon daca va intereseaza.mai avem inca un tip care face tobe inox sau crom cap-coada(taragot-toba finala).

bogdan100 03-03-07 07:11

deci la 12...serifu_gun nu poti ajunge asa repede?

bogdan100 03-03-07 07:14

hoinaru' vi sa ma iei si pe mine?:P

hoinar 03-03-07 10:41

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 778561)
hoinaru' vi sa ma iei si pe mine?:P

clarinet... brum brummmmmmmmmm ;)

hoinar 03-03-07 10:46

Quote:

Originally Posted by serifu_gun (Post 778434)
da de ce nu puneti si voi o intalnire,dar mai spre seara,ptr ca poate unii nu pot venii asa devreme,spre exempul eu.deci puteti sa puneti mai tarziu adica ceva dupa 3?

sherifuleeee... dc nu poti ajunge la 12?... hai ca si eu imi sacrific putin din somn sa ajung :) fa si tu un mic efort.

bogdan100 03-03-07 11:02

:| pai ii si un pic de distanta...

ab79fly 03-03-07 12:59

deci pana la urma ???? cum ramane merg la 12 la omv sau nu ???? sa va astept ... ?? E DUMINICA ..... inteleg daca lucrezi duminica ... dar sa dormi pana la ora 12 ... eu si azi sambata m-am trezit la 7 jumate ... in fine fiecare cu programul lui ... dar macar scrietzi aici daca veniti sau nu ... sa stiu ...

iCODY 03-03-07 13:07

7 Attachment(s)
Interesante lucrurile ce le discutati, sper sa se si realizeze. Dupa ce am citit ce s-a scris pana aici mi s-au intiparit 2 lucruri in minte cel cu fanclub-ul si un loc unde sa discutam si noi din jud. alba (forum).

1. un fanclub in primul rand ma gandesc ca ar avea nevoie de ceva sponsorizari si de oameni cu stare, cred ca din partea mea o sa fie ceva sponsorizare.
2. de locul unde putem sa ne intalnim iara pot ajuta. Pot sa infiintez eu un forum sa fie al nostru bine inteles cu acces pt. toti dornicii si pasionatii de masini. Sper sa nu se supere administratorii de la 4tuning.ro dar vad ca lumea din jud. alba este dornica sa aibe un loc al lor :)

- subarul cu nr. MTD este a unchiului meu iar celalat a lui eli care e mai slabut si sincer se vede diferenta.
- maine am sa vin si eu probabil o sa fiu cu unchiumio acolo ca si el e disperat dupa masini; mai are modelul de seria 7 cel cu facelift, un seria 1.
- am vazut ca s-a vb de un ferrari galben ... sincer eu nu l-am vazut niciodata ; intradevar este o masina galbena pe care o are fata lui talnar si are in spate sigla de la ferrrari dar nu ii ferrari :shock: sper sa nu o confundati voi.

cateva poze cu subarul AB MTD (cu nr. provizoriu) si cu masina mea:

hoinar 03-03-07 13:14

eu vin maine sigur... cu bogdan cu tot :) m-am inteles cu el deja sa trec sa-l iau. deci pe noi doi se poate conta.

salutam prezenta subaru-lui :)

iCODY 03-03-07 13:27

eu sunt Cody adminul de la via hoinare :)

hoinar 03-03-07 13:31

Quote:

Originally Posted by iCODY (Post 778906)
eu sunt Cody adminul de la via hoinare :)

si taci si nu zici nika pana acuma.. noroc ca fac eu tambalau pe hub sa anunt lumea:chuckel: :peace:

bogdan100 03-03-07 13:50

incet,incet se strange lumea...yupi!!!! :D

riv_gms 03-03-07 14:06

dragii meii ... eu mi`am rupt{entorsa} piciorul .gms`ul nu poate fi prezent next day

hoinar 03-03-07 14:08

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 778971)
dragii meii ... eu mi`am rupt{entorsa} piciorul .gms`ul nu poate fi prezent next day

ai, ce naspaaaaaaa... pare rau pt tine. :cry:
sa te faci bine repede. sanatate multa!

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning