![]() |
:lol: :lol: :lol: tox ... :) ia ruleta si masoara-ti cuvintele :P
just kiddin` :D pe langa fizicul care-l are , mai are si ... nush cati ani de .. tae kwon do bla bla do , coco mo si etc. vbesc serios =)) |
Bueiiiiiii....ia gata!...nu va mai luatzi de Rabanne! Da, a facut shotokan si full contact....dar nu are nimic de a face cu firea lui...repet...e super ok omu' si in plus e adeptul centurii de sigurantza(lucru care ma enerveaza la culme, mai ales cand eu conduc). Asa ca....mrrrrrrr!
|
I-a potoliti-va ma si nu-mi mai faceti atata reclama, lasati oamenii in pace sa creada ce vor, ma trezesc dupa aia ca nu mai sta nimeni cu mine de vorba:)
|
da`..mare mai esti Rabanne.. :roll:
|
minirally dc nu raspunzi pe yahoo ?? :)
|
Mr.Nice ... te pensezi ?
|
Nu, se epileaza :lol:
Na, ca te-am turnat, Moxxule :peace: |
lol ..... de ce vb in numele lui ??:D
|
'R-ar casa... bine GABYTZA :lol: :lol: :lol: , las' ca te tin minte...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Blue Eyes, nu cred k ma pot barbieri in zona aia :lol: :lol: :lol: da, ma pensez, de ce? SUNT METROSEXUAL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
BlueEyes: din cauza plictiselii de la work :( + ca stiu ca asta nu e straight :lol:
Moxxu': pupa tata un metrosexual :lol: :icon_kiss |
Hehehehehehehehehe.....
Maine e parada Gay Lorzilor.... si Gay Loardelor.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
yo shtiam ca e azi :D
:peace: cine merge ? :twisted: :twisted: :2gun: :mrhappy: |
As merge sa combin niste BisexualE ( sau TRISEXUALE )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Mr.Nice eram curioasa..unii baieti au o forma frumoasa a sprancenelor dar!! neconturata...altii si-o contureaza...so ... i was curious! mersi ptr raspuns ... aaa btw am mai multi prieteni care-si fgac manechiura si se dau cu lac ...
|
Re:
Quote:
Moxxu': ne bagam ? :bong: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning