![]() |
Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. īn Romānia
Sa pun frana la ce ?!? ... am spus eu ceva mai mult decat trebuie ?!? nu ma crezi in legatura cu unitatea militara de la Roman ? intreaba orice membru 4tuning din Roman si vezi ca am dreptate ! ;)
|
Quote:
Quote:
Cred că ar trebui să mai cobori cu picioarele pe pămānt, sau să nu mai fumezi prostii ! Cāt despre unitatea militară despre care vorbeşti tu, nu contest existenţa ei. Doar că nu cred că există o singură cărare pe care poţi merge, iar dacă ai călcat pe lāngă, faci KABOOM ! De la etajul 4 al blocului īn care stau, văd īn curtea unei unităţi militare aflată la 500 m de blocul meu. Văd TABuri, tancuri, maşini, chiar şi tunuri clasice, care sunt īncă funcţionale. Dar refuz să cred că sunt bombe īngropate prin curtea unităţii. |
Nu am zis ca daca ai calcat pe langa face BOOM .. dar ii periculos .. si da .. ii o singura carare ... care traverseaza zona aia si in mijloc ii un turn de paza ... si da .. ii plina de tancuri si tot felu de blindate ... asta acum 2 ani .. am specificat .. .si ti-am spus ...daca nu ma crezi , intreaba orice membru din Roman de unitatea militara de la fostu' dedeman si ai sa vezi ca am absoluta dreptate ... daca nu intreaba pe cineva care a facut armata in bacau sau orase din apropriere... ca sigur a fost transferat si pe la roman...apoi sa imi zici daca am mai fumat ceva ;) astept sa te convingi !
|
ai grija Gabi:)))) odata te trezesti mai sus cu 4 etaje:)))
|
Deci... dacă se īntāmplă să calci strāmb de pe cărarea aia despre care vorbeşti tu, nu faci BOOM, dar "există riscul de călca pe cine ştie ce bombe". Un fel de... "Dacă beau otravă, nu mor, dar īmi māncaţi coliva !".
:roll: |
Cred ca terenu ala era facut special pentru soldatii care umblau machiti:))) cum au luat`o pe langa drum POC:P
|
Quote:
|
Pai am zis si eu ca e un risc nu ?!? ... nu stiu ce risc ... oricum .. trebuie sa fie periculos ... ca daca nu era periculos .. nu mai era pazit .. nu ?!? pur si simplu chiar nu stiu ce s-ar putea intampla ... dar ii destul de periculos ... zic eu ..si nu am zis ca daca , calci stramb ... am zis ca nu cred ca ai voie sa calci pe langa deodata ce era facuta carare speciala ... si atata tot ... oricum .. am sa revin cu poze ca sa vezi mai exact cum ii locu' si cu cararea ...
Quote:
Doamne .. ce va mai place sa sariti repede cu gura .. dar fara sa cititi sau sa va ganditi putin !!! |
Amice, teoretic, orice unitate militară trebuie să aibă pază 24 h din 24, 7 zile pe săptămānă, 365(6) de zile pe an. D'aia se numeşte unitate militară, că dacă era magazin general, de unde poţi cumpăra de la chiloţi, pānă la oo, era altă māncare de peşte.
Īn plus, din ce văd eu, tu te bazezi pe zvonuri, şi foarte puţin pe ce ştii sigur, pe ce ai văzut cu ochii tăi sau ai atins cu degetele tale. Şi īn Craiova s-au spus multe, cum că pe fundul unui lac ar fi o biserică veche (lacul ăla e secat complet de vreo 3 ani şi ce crezi ? nu e nici o biserică acolo) şi alte mituri de genul ăsta. |
Scturoag, las-o așa că te faci de rās!;)
Peste tot īn țară sunt baze militare, ce te face să crezi că īn Roman sunt aruncate bombe/rachete și ce mai visezi tu , la īntāmplare? Īntr-o unitate militară, muniția este păzită strict, nu se aruncă la īntāmplare prin curte că nu mai are X ce să facă cu ea. Iar cea care nu mai poate fi folosită este detonată, nicidecum aruncată īn curte. Deci, cum e curtea plină? Cum demonstrezi?;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si am sa rog un prieten sa se duca sa faca niste poze la unitate militara , si la tancuri si blindate ... momentan am sa pun ceva facut de mine in paint sa iti faci o idee la ce ma refeream cu jumate plina de tancuri si o parte cu bombe si etc... |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:| mie mi-a spus recent ... dupa ce am vazut unitatea militara .. l-am intrebat ce-s cu toate blindatele alea acolo .. si mi-a spus ... si cu siguranta tata n-are 70 de ani .. si nici nu e bunic sa minta ... ca asa fac bunicii in general .. si nici chef de caterinca n-avea .. nu e genu ... ;) in fine ... nu e vorba de asta ... important e sa intrebi pe cineva care a facut armata pe la Roman ... si sa vad atunci ce mai zici .. o sa zici ca si el minte ?? ...
L.E: @ stefandreagna: am facut niste screen shot-uri sa vedeti mai exact despre ce unitati militare vorbesc , deci ... ce e incercui cu rosu ii unitatea militara cu asa zise bombe si cu blindate , bulinele albastre is locurile de unde poti vedea in curtea unitatii , iar in chenarul galben , dupa cum vedeti ... ii noua unitate militara nr.1408 care ii pe Bulevardu Republicii , iar unitatea asta care zic eu cu blindate si bombe nu stiu strada , ti-am spus si in PM , ii pe langa fostu' Dedeman in drum spre comuna CORDUN , undeva pe langa vis-a-vis de fabrica de zahar Agrana Romania ... si pozele :arrow: |
De la ce a plecat topicul si la ce am ajuns ....
Din moment ce Unitatea este intr-un oras clar nu e nimic iesit din comun acolo ...Dar na , romanul cum e roman , infloreste si o floare care nu e sadita :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning