![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
inainte se putea face asigurare si la masinile cu numere din afara tarii, doar ca iesea undeva la 100euro PE LUNA
dar incepand cu nu stiu ce data... NU SE MAI POATE FACE RCA LA AUTOTURISMELE INSCRISE IN AFARA TARII |
9 Attachment(s)
parerii si modificarii?????
|
6 Attachment(s)
sambata la service sa fac directia shi ABS.ul.. directia este gata abs.ul imi face.a proble de la un senzor de la roata spate dreapta...
|
5 Attachment(s)
luni pe la 20:10 aja cineva cu mashina mea a reusit sa faca ceva frumos cu ea.. nici nu stiu ce sa mai zic in fine bag poze!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
urat moment... cum s-a intamplat??
|
nici nu iera in masina.. i.am lasat.o lu varmio a derapat pe ploaie sa invartit pana a intrat intr.un jeep parcat de la urcat pe trotuar... masina nu are decat ce se vede.. nu mi.a atins radiatoare nimik..merge masina dar ca botu tocamai il facusem acuma trebuie sa.l fac iar inclusiv capota,aripa.. asta e..
|
Ai scapat ieftin .... lasa ... bine ca a fost doar atat si nu a fost mai rau ... bafta boss, daca ai nevoie de ajutor dai un semn ...
|
cu ocazia asta ii poti pune nas de facelift, proiectoare clare, eventual si faruri clasice
|
Quote:
|
ai avut noroc ca era jeep si a intrat cumva sub el , daca intra in plin intr-o masina mica arata mult mai urat.. pacat de masina , cum zicea cineva mai sus, acuma poti sa ii pui farurile clasice :) o idee ar fi sa fac ceva bad boy din capota aia care oricum trebuie refacuta , macar cu un drum rezolvi si asta moca :) ceva sa fie mai deosebit poti incerca sa faci cu capota aia... succes cu ea..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning