Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Dyno in Cluj by SpdZoom (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/123364-dyno-cluj-by-spdzoom.html)

many-CST 10-11-09 14:11

Re: Dyno in Cluj by SpdZoom

toata stima pentru vlad!! abia astept sa o vaf la cluj la KO daca vine! cand va mai fi!!

KoKozula 10-11-09 14:22

Vlad la KO ? :lol:

vladpvs 10-11-09 16:01

Merci many, si imi pare rau, dar dupa cum s-a desfasurat organizarea la ultima etapa KO, sigur nu voi mai participa, nici alti oradeni cu masini interesante.

many-CST 10-11-09 19:59

ma sincer sa fiu va dau dreptate!!! asa si este nu mi se pare corect fata de voi (participanti) care vin fac show si pleaca akas fara nimic! adica macar o doza de cola sa deie ca premiu! dao draq .... vlad mai vb pe mess

KoKozula 21-11-09 09:48

4 Attachment(s)
Iata un BMW care nu ne-a inselat asteptarile. Masina are in plus fata de ce a primit la iesirea din fabrica un filtru BMC replacement (il inlocuieste pe cel original din carcasa), o toba finala si o remapare facuta de Superchips. Ce este interesant e ca Superchips promite 207 cai si 245 cuplu, iar masina a dat pe dyno:
165,5 cai putere masurati la roata
206,5 cai putere estimati la motor
253,1 nM cuplu

Asta in conditiile in care rotile de pe puntea spate sunt cam mari. Deci e bine :)

civic_ex 29-11-09 23:11

koko, masina mea nici pe spdzoom . ro nu e nici aici.... ce om :) :)

KoKozula 30-11-09 06:47

ahmmmm ... pai nu vii cu ea luna aviatoare?

civic_ex 30-11-09 15:12

Decembrie, da, sper!

KoKozula 01-12-09 05:50

1 Attachment(s)
Va anuntam ca tocmai ne-am mutat locatia. Noua locatie este in Baci la iesirea inspre Zalau, viz-a-viz de reprezentanta Subaru. Se trece de benzinaria Petrom si chiar inainte de reprezentanta Subaru se vireaza din strada principala pe o straduta inspre stanga (exista panouri cu Vel Pitar si Pralina) se coboara aproximativ 50 metri si apoi se face stanga (nu se intra la Vel Pitar in curtea fabicii) se merge aproximativ 50 de metri si se vireaza spre stanga, se merge aproximativ 30 de metri dupa care drumul face spre dreapta, se merge aproximativ 50 de metri dupa care se intra pe o poarta (daca intreaba portarul ceva, veniti la Speed Zoom, dyno, etc.) si se intra pe un platou mare, iar noi suntem in incinta acestui platou in partea stanga.

Inca un reper in zona: din drumul principal se va vedea in stanga o cladire inalta pe care scrie Amira Tower.

Sper ca poza atasata este destul de explicita! Pentru orice detalii sunati la 0733-966.509.

Ne puteti gasi la aceasta noua locatie incepanad cu 2 Decembrie 2009.

Si pentru a inaugura aceasta noua locatie, facem o promotie: reducere 10% la softurile Superchips (grafic de putere before and after pe dyno inclus in pret)! Aceasta promotie este valabila in lunile Decembrie 2009 si Ianuarie 2010.

sfigmo 01-12-09 07:55

Bafta cu noua locatie !!! Grija mare cu sistemul de incalzire ca nu o sa iasa bine AFR'u pe sistemul de "mirosit" gazele de la incalzitorul ala :p... Spor la munci :)

Kalko 02-12-09 13:01

Din cate vad e in europark vis a vis de Sea. Va recomand sa va puneti un panou cat mai vizibil pe drumul principal pt ca straduta "la stanga" nu se vede din masina. Cautasem la un moment dat europarck-ul mult si bine (am stat cam 30min invartidu-ma, cautand calea baciului 2-4 parca).

soryn-cj 10-12-09 19:52

in incinta la MESA , MCA (sorry daca gresesc)

KoKozula 11-12-09 06:40

In incinta la Euro Park ne-am mutat. Nu stiu ce e aia MESA. :D

soryn-cj 11-12-09 16:22

firme... MCA Group , Buena MESA

KoKozula 11-12-09 18:22

MCA cred ca este ... :D... fac usi de garaj?

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning