Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/123337-cursa-accelerare-23-aeroportul-kogalniceanu.html)

Sofro 24-05-09 14:55

Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2346546)
Ce nu mi-a placut a fost faptul ca s-au anuntat libere pana la sfarsitul grupelor, iar apoi s-a spus ca nu se mai tin.... puteati sa anuntati asta dinainte, pentru ca unii dintre noi am fi plecat acasa inainte sa ne prajim efectiv in soare (vezi poza atasata). Am ajuns acasa si cu insolatie, si cu nemultumirea ca nu am apucat sa ma dau cu cine vreau la libere.
PS: sa nu-mi spuneti ca nu stiati dinainte! Stiu ca stiati, dar asta a fost politica doar pentru a nu pleca lumea mai devreme.

Felicitari castigatorilor si organizatorilor! Asteptam cu interes urmatorul eveniment!

Tuh te-ai prajit destul?:P...gandeste-te la noi care am stat de la 6.30-7 dimineatza pana la 7 seara pe aeroport....sa vezi ce insolatie am facut noi:P
Iar la faza cu liberele crede-ma k n-a fost nici o politica de a noastra.....pur si simplu ca si la chestia cu pista n-am avut ce face.....si noi eram convinsi k vor fi libere...dar asta e:(.....
P.S: N-o lua in nume de rau n-am nik personal cu tine:)

Dan TBCuuu 24-05-09 15:44

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 2346743)
ce minti acolo...ca s-au dat toate masinile din fata...eu vroiam sa ma dau tot cu o laguna si cand vad 2 audiuri s-au dat mai langa iarba, altii nu intrau...ma lasi ma cu dastea...la toti va era frica:???:

daca tu asa ai vazut e treaba ta...
renoul era la start erau cateva masini in fata si eu ma intorceam...si mi se face semn sa trec in fata sa ma dau cu renoul...am trecut si m-am dat nu mi--e rusine ca mi-am luat-o de la un reno 5 respect pt masina asta :-)

YZF-PWR 24-05-09 15:46

Hehe Dan te salut . Nu e o rusine sa piarda nimeni , masina aia merita tot respectul , atat reno-ul cat si volvo.

metal-militia 24-05-09 16:37

felicitari X-team pentru organizare!
asta e...au fost 300m, nu 402..lucru care pe mine m-a dezavantajat, dar nu era nimic de facut daca aia de la aeropot trebuiau sa-l primeasca pe taricenau. alt minus este pentru modalitatea de a da startul, trebuia sa dea plecarea cineva cu experianta (la un moment dat dadea ursul din spatele pitipoancelor). am stat in ture sa plec si vitele alea vorbeau intre ele, am redus turatia si atunci au dat startul...asta e. Alt lucru deranjant este atitudinea participantilor...ii intrebai ce au pe masina si ziceau ca doar finala si dupa vedeai ditai intercooleru si admisie trasa in bara...oricum eram repartizati in aceeasi grupa si urma sa ne dam, puteau sa zica direct ce au....
@baitaul cu polo care m-a scos pe mina :D : vreau revansa!

vizal 24-05-09 17:54

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 2347301)
daca tu asa ai vazut e treaba ta...
renoul era la start erau cateva masini in fata si eu ma intorceam...si mi se face semn sa trec in fata sa ma dau cu renoul...am trecut si m-am dat nu mi--e rusine ca mi-am luat-o de la un reno 5 respect pt masina asta :-)

eu m-am dat primu cu reno5...ca toti se dadeau la o parte...poate a 2 oara cand nu mai era nimeni te-ai dat cu el :???:

DoDo Ionut 24-05-09 17:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2345774)
poze ....

Mersi ;)

aikman 25-05-09 08:04

cu placere

ERY 25-05-09 15:56

Bravo Dodo pt cupa :)

DoDo Ionut 26-05-09 00:06

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2350037)

Mersi Mersi :D

79BYG 26-05-09 17:20

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2350037)

korect .......Dodo ... bv....masina impinge frumos ...

ERY 26-05-09 20:15

Cred ca s-a spus ce era mai important...topic unstick si closed in putin timp

semjke 26-05-09 21:26

Cine vrea cateva poze (aproximativ 300) le poate gasi aici. :)

D_M_X 27-05-09 11:07

Quote:

Originally Posted by DoDo Ionut (Post 2351556)
Mersi Mersi :D

Big Fat Pig ----Imi pare rau ca n-am intrat,dar in afara de clio ala de 240 cai care cica avea "Doar 160" ii ardeam pe toti.asta e...unii castiga cinstit,altii castiga :grin:

Felicitari X-TEAM ptr cursa.In conditiile si timpul scurt cursa a fost o reusita.

DoDo Ionut 27-05-09 12:23

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2355750)
Big Fat Pig ----Imi pare rau ca n-am intrat,dar in afara de clio ala de 240 cai care cica avea "Doar 160" ii ardeam pe toti.asta e...unii castiga cinstit,altii castiga :grin:

Felicitari X-TEAM ptr cursa.In conditiile si timpul scurt cursa a fost o reusita.

salut! Clio meu nu are 240cp as vrea eu:D,am 169 din fabrica si are soft si filtru si nu urca mult k nu are turbo
Mersi:-)

LUCIO 27-05-09 19:33

Felicitari pt cupe anonymous

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning