![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
:D hihihihihiii
|
cand va vad cu solenta si logan cu vitezele astea ma gandesc la coliva :))
Terminativa bai wrc-istilor ca astea nus masini de mers cu 180 voi chiar nu va dati seama ce se poate intampla la vitezele astea cu dacia?Va zic tuning extrem nu o sa se stie ce masina a fost. |
mah..fiecare cu ce are si cu ce isi permite...oricum banuiesc k la un impact la o asemenea viteza nu prea mai conteaza in ce masina te afli...:baby:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da pasagerului din dreapta ii cad oole dak face poza ?! gandeste tinere inainte sa vorbesti ;) si nu inteleg ce ti se pare atat de revoltator ?! uite'te mai sus la un post de al meu si o sa vezi solenza cu o viteza frumusica...:twisted: ( ma refer la logan , nu la dacia cu 150.. si mie mi se pare o aberatie :))) )
|
Quote:
|
Quote:
|
cat ai mers???
oka cu slz diesel am mers la mare anu asta si am mers cu 160 vreo 40-50 km..fara sa incetinesti???esti nebun rau.....pai nu era nimeni pe strada sau ...?? apropo lasa-ma cu masiniile romanesti...dacia ramane dacie...eu prefer o masina nemtzeasca de 15-20 de ani decat logan sau alt ***....sorry dar parearea mea...eu sunt foarte multumit de masina mea..si uite are 20 de ani..si nu cred ca faci u cu un harb de logan aproape 300 de mii de km...nah in fine... |
Quote:
|
Quote:
@dragos2900: daca nu crezi, e treaba ta, dar nu mai fii atat de convins de ce crezi tu... am mers cu 160 si punct. cu slz pe a2 si cu lgn la iesirea din buc dupa chitila... |
Am condus si eu un 1.6 mpi. Masina nu mi s-a parut asa lenesa , daca plecai din 3000 de ture eu zic ca era suficient pentru o masina de familie. Nu am facut comparatie intre ce conduc zilnic si ea , dar pentru 7 euro in leasing merge . Nu i-am dat mai mult de 155 fiindca nu era nici drumul perfect si masina nu mi s-a parut stabila. E o masina decenta , la 190 probabil are cam 175 , la touareg la 185 am de fapt 178 deci erori au toate masinile , cel mai bine se vede pe GPS .
|
Quote:
|
Oricum e bine ca masinile astea (logan) prind aceleasi viteze ca unele ce au 16v :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning