![]() |
am jucat si eu demo-ul, am ramas placut surprins. de abia astept sa i-l am pe HDD
ps: haideti mai baieti ce naiba faceti concurs care pune mai multe 9? |
1 Attachment(s)
Downloadatzi Chestia Asta.....Si Dezarhivatzio In Folderul GLOBAL Acolo Unde E Instalat....Jocu...Si Datzi OverWrite..... 1 Masina Noua....Inginiti G35 Si Un Nissan ...Retunate Si Retusate...Merg Execelent....
|
chestia naspa e ca la online te vad aia ca ai G35 si iti da kick :lol: :lol:
nu stiam de ce nu vrea aproape nimeni sa se dea cu mine :twisted: :twisted: |
asa`i...dar asta`i riscu meseriei.....acuma.....sa vedem cine imi bate recordul la asa ceva :lol:
|
1 Attachment(s)
masa....nu o vrut..atuncia...
|
Hei da nfs u 2 full cam cand apare .. o data asa aproximativa imi dati si mie :?:
|
15 noiembrie , daca nu ma inshel...
|
Aham .. deabi astept ... :wink: Vil dau si voua daca e de nu o sa il aveti :wink:
|
looolz.. eu la outrun.. am scos shi 20 de sec. sa scap de domnu ;) la drift n-am reusit sa trec de 165.000 :(
|
dar scoate mai putin de 6.60 la un OutRun.....la drift..la fel...178 de mii.....
|
1 Attachment(s)
care folositi torrenti si aveti teava pe extern am gasit unul pentru nfsu2 si l-am atasat....
Si deobicei pe torrenti nu sunt tepe... asa ca sper sa nu fie nici asta! pentru cei care nu ati folosit pana acum, si vreti sa incercati, luati-va un downloader de torenti de genul (BitComet), si dupa ce il instalati, lansati cu el torrentul care l-am pus aici |
ah.. sau cautati pe dc
rld-nu2a si rld-nu2b fie cu extensiile bin cue, daca sunt imaginile complete, sau cu extensiile de arhive micute rar r00, r01... etc.... have fun! |
Fratilor, voi ati folosit hidraulicele la nfsu2 demo?ca nissanu ala are hidraulic si am topait pe ritm de hiphop :) si m-am ridicat pe rotile din spate la plecarea de pe loc, cu un pic de ajutor de la nitro.
Incercati cu h sa ridicati fata si spatele, si daca apasati j mai mult incepe sa topaie...incaercati sa vedeti ca e destul de funny...sal'tare la toti si de abia astept si eu varianta full.O are cineva dar n-am fost pe faza-era de vanzare cu 40000 cd-u. Cand fac rost, daca fac rst inaintea voastra, anunt si o sharez pe dc daca ii trebuie cuiva... Sal'tare si spor :) |
Pt cei din Iasi..pe Yahoo este unu are....FULL se lauda....cu 200 tot jocu!!!
silviusc22 e ID lui..inca nu m`am incumetat sa`l iau ....ca invatz pt permis..... :) |
Se joaca de azi dimineatza pe reteaua FX din Iasi si Romania si pe Link Explorer...Maine il am in casa!!! Cine vrea..il astept cu CD sau HDD la mine..e mocca!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning