Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova Cj 02 GYN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/122750-dacia-nova-cj-02-gyn.html)

SatanaVeX 29-07-09 16:57

Re: Dacia Nova Cj 02 GYN

Ms ufo:) o sa vin da nush cand ca nu prea am timp in cursul saptamani si in weekend nu prea is in cluj... da cand am timp o sa trec pe la tine si o sa vin cu un prieten cu un kadet(ai vb cu baiatu duminica seara) si daca intri pe mess lasa`mi un mesaj unde ii hala mai exact ca asa in mare stiu eu pana acolo sub podu care duce la real da de acolo nu.

alexufo 29-07-09 20:56

ok
las pe mess:)) bafta

SatanaVeX 31-08-09 22:54

1 Attachment(s)
>>>Ajutor<<< Am o probleme cu harbu:),nu imi sta la relantiu numa daca trag socu...bun trag socu si sta da nu trage masina mai de lac... ii dau pana in 2000 de ture si pe urma da sa moara motoru...ce poate sa aibe ca nush zau :( benzita are,pompa de benzina merge,carburatoru l`am desfacut tot si l`am aierisit....se poate sa fie ceva de la alternator??? ca in ultima vreme o inceput sa mi se incalzeasca 2 fire de la el si de atunci o inceput sa faca figuri pana intr`o zis ce o murit.Daca stie cineva ceva sau are idee ce poate sa aibe sa imi zica si mie plss

Si o poza mai recenta cu masinutza:)

bytzu11 01-09-09 23:30

Etufoirul de la carb merge???de obicei,el raspunde de ralanti la dublucorp...sa ma corecteze cineva daca gresesc...membrana la pompa sprit verific'o...si acolo are si un jigler mic...care se infunda repede si omoara ralantiul;) si pompa de benzina,baga la ralanti dar este posibil sa nu bage in sarcina,in cazul tau peste o anumita turatie;are niste pastile care se blocheaza...sufla si pe turul de la rezervor,sa vezi daca se intoarce benzina in rezervor,ptr k eu am avut dop la sonda in rezervor si exact la fel facea...bafta!!!

Paul89 05-09-09 00:17

bujiile?

SatanaVeX 05-09-09 23:04

Bujiile nu`s ca le`am verificat ....trebuie sa incerc ce o zis bytzu sa vad daca nu, luni o duc la servis sau marti ca dimineatza plec in sighet si vin luni.

SatanaVeX 16-09-09 20:48

4 Attachment(s)
Am rezolvat cu carburatoru...da nu stiam dc intra greu in viteza:) da am aflat si am si rezolvat care era si problema asta ,adica cablu meu de ambreaj se mai tinea in 2 fire :)

Ceva poze mai recente....

conty one 16-09-09 20:50

man niste jante ar aranja masina....

SatanaVeX 27-09-09 22:23

13 Attachment(s)
Poze noi :)

Ps: in legatura cu jantele...mi`am gasit un model,da partea proasta ii ca imi freaca pe spate cu ele si nu le`am cumparat da is in cautare inca .... daca are cineva ceva jante de vanzare sa deie un PM plz.Cat de curand va veni o toba sport dar pana atunci ramane asa cum ii in poze.Apropo imi zice cineva cum as putea inalta masina de spate??ca ii lasata de spate si din cauza asta si freaca in cauciuc daca schimb jantele....

conty one 02-10-09 10:26

pune te rog niste poze facute ziua cu , consola centrala .....:) mi-ai dat o idee ..ms

ilegal 04-10-09 01:54

1 Attachment(s)
:lol::twisted:

fane1990 04-10-09 09:48

Arata bine masinuta,ingrijita.
Un sfat: da jos cromul de la spoiler..
Numai bine.

Sonny™ 04-10-09 10:31

frumoasa masina, e agresiva rau...incalto ca plange dupa niste jante;)

SatanaVeX 04-10-09 12:18

Consola centrala am schimbato zilele astea ca era modificata dupa lsd si toata seara tot trebuia sa desfac lsd`u sal duc in casa ca atragea atentia :> si am pus consola originala ....daca vrei fac poza la consola modificata.Dupa jante plang si eu nu doar masina:(, am tot cautat si nu am gasit nimic sau ce am gasit imi freca pe spate.Acuma am gasit ceva jante de aluminiu da nu prea is faine si is pe 13... eu is in cautare de jante de mult da nu gasesc sa imi placa si sa nu frece.Apropo help plzzz, zicetim cum pot ridica masina de spate ca ii lasata si din cauza asta freaca tare daca schimb cu jante mai mari

andi_cimpean 04-10-09 13:49

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 2691205)
Consola centrala am schimbato zilele astea ca era modificata dupa lsd si toata seara tot trebuia sa desfac lsd`u sal duc in casa ca atragea atentia :> si am pus consola originala ....daca vrei fac poza la consola modificata.Dupa jante plang si eu nu doar masina:(, am tot cautat si nu am gasit nimic sau ce am gasit imi freca pe spate.Acuma am gasit ceva jante de aluminiu da nu prea is faine si is pe 13... eu is in cautare de jante de mult da nu gasesc sa imi placa si sa nu frece.Apropo help plzzz, zicetim cum pot ridica masina de spate ca ii lasata si din cauza asta freaca tare daca schimb cu jante mai mari

man...

1....LCD nu LSD -> LCD = Liquid Crystal Display ;)
2. Ii poti ridica spatele achizitionand arcuri noi. Garantat se va mai ridica.
3. Imi spui daca iti plac jantelele astea, EXIP: https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-...ml#post2488012

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning